|
administ
Go
|
A tak! Zapomniałem - przepraszam!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie dlatego jest "polecany". Może również powodować stany zapalne jelit przez drażnienie enterocytów, a stąd prosta droga do (nieszczelności jelit! ) choroby Leśniewskiego-Crohna, której przyczyna jest "nieznana". Ale to tylko moje zdanie - jakby co. No ale "warzyw na DO można jeść dużo, bo zawierają mało węglowodanów, odkwaszają i mają sporo witamin i minerałów"... szczególnie metali ciężkich...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie dlatego jest "polecany". Może również powodować stany zapalne jelit przez drażnienie enterocytów, a stąd prosta droga do (nieszczelności jelit! ) choroby Leśniewskiego-Crohna, której przyczyna jest "nieznana". Ale to tylko moje zdanie - jakby co. No ale "warzyw na DO można jeść dużo, bo zawierają mało węglowodanów, odkwaszają i mają sporo witamin i minerałów"... szczególnie metali ciężkich... No jak! Przecież krytycy maszyn jądrowych na pustyni, zaszyfrowanych listów od Clinton, peruk mówią, że Doktor jest niekonsekwentny, bo całkowicie zabrania wio, po czym w przepisach KK700 jest i wio! Ale ja to rozumiem, bo oni lepiej od samego Doktora znają "formuły" Diety Optymalnej, a szczególnie "formułę 4es" - spróbuj spieprzyć sobie sam(a).
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie odróżniają DO od ŻO...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to arcik dla "nowoczesnych" kobiet, aby jak najszybciej na statynkach i viagrze swoich faciów miały.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie odróżniają DO od ŻO... Oni nic nie odróżniają, tylko "wiedzą", że "kwach" jest szkodliwy, bo "się mydli"...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie mój problem! Prostować nie mam zamiaru. Lubię ciszę i spokój, i tak mam. Za robienie za "guru" jest tylu chętnych, że strach. Ale ja nie.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak! Racja! Strasznie się pomyliłem! Bardzo przepraszam, ale więcej nie będę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie mój problem! Prostować nie mam zamiaru. Lubię ciszę i spokój, i tak mam. Za robienie za "guru" jest tylu chętnych, że strach. Ale ja nie. Ale dość często jakąś perełkę wrzucasz...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Dr. Harvey Washington Wiley, captured the country's attention with his hygienic table studies, which began with a modest Congressional appropriation in 1902. The goal of the table trial was to study the human effects of common preservatives used in foods during a period of rapid changes in the food supply brought about by the need to feed cities and support an industrializing nation increasingly dependent on immigrant labor. Wiley recruited young men to eat all their meals at a common table as he added increased "doses" of preservatives including borax, benzoate, formaldehyde, sulfites, and salicylates. The table trials captured the nation's fancy and were soon dubbed "The Poison Squad" by newspapers covering the story.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
konika na biegunach Że niby biegunka przy zapaleniu jelit, bo nie kumam takiego czarnego humoru z chemii.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Co za zbieg okoliczności... Mój mąż dzisiaj kupił konika na biegunach dla wnuczki... Cudowny zbieg okoliczności
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Możliwe, że zbieg rzekł bujaj się wnusiu.
|
|
|
|
|
|
|
|