Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wątek: Morgano zapodaj swoje archiwum i skoncz spamowac - kuchnia optymalna (Przeczytany 22463 razy)
|
Ewa
Gość
|
Morgano, mnie na przykĹad ta informacja nie interesuje. Mam oczy i widzÄ, co siÄ dzieje lub tylko to, co chcÄ widzieÄ
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Gość
|
byc moze taka propozycja juz padla - ale nie chce mi sie przegladac tego watku.
Sugerowalbym posegregowanie przepisow Morgano.
Zeby nie bylo 365 tematow, kazdy z horoskopoem na jakastam date tylko by byl 1 temat "Horoskopy" i tam cala radosna tworczosc. To samo z przepisami.. Temat "potrawy z kurczaka" - tu wrzucac potrawy z kurczaka "potrawy z wieprzowiny" "desery" "dania wystawne" itp
I do konkretnych tematow wrzucac pasujace do tematu przepisy.
Bo faktycznie forum staje sie malo przejrzyste gdy prawie codziennie nowy watek powstaje..
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Gość
|
Mnie nie przeszkadza. SÄ
dobre i zĹe strony takiej formy postĂłw, jak i twojej propozycji
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Gość
|
Zenon ma racjÄ. ByĹoby wtedy czytelnie.
SzukaĹam sosu czsnkowego, chciaĹam podaÄ go znajomym. Jest pyszny do wszyskiego. Ale nie mogĹam go znaleĹÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Szymon
Gość
|
w takich sztuacjach niezbedna okazuje sie wyszukiwarka
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Gość
|
AleĹź nie ma zmartwienia Mike!. JeĹli chodzi o miejsce na sewrwrze - mam jeszcze duĹźo przestrzeni, a nie musisz czytaÄ horoskopu, ani nikt, kto nie jest tym lub innymi tematami zainteresowany. KaĹźdy ma wolny wybĂłr, kaĹźdy powinien mieÄ rĂłwnieĹź nieco tolerancji dla postĂłw innych osĂłb, bo to Forum, a nie "kworum" alez toanie, wiem ze nie musze czytac(no teraz juz na pewno nie musze ) ale wtedy musialem najpierw przebrnac przez kilkanascie tematow horoskopowych zeby zobaczyc jakis inny, to byl prawdziwy problem, a nie zapominaj ze rok ma 365 dni, cieszmy sie ze to nie rok przestepny ale teraz jest ok. pozdro Morgano i toan, zycze kolejnych udanych imprez
|
|
|
|
|
|
|
Monikaf
Gość
|
Evosonic,palasz nieuzasadniona niechecia do MORGANO Czyzby jakas osobista i zupelnie prywatna awersja :shock:Ja z ogromnym zaniteresowaniem czytam Jego posty, i te w ktorych zamieszczane sa przepisy, i te w ktorych pojawiaja sie odpowiedzi na listy do Dra Kwasniewskiego, ( tu MORGANO ma swieta racje, ze sa niezwykle przydatne dla osob mieszkajacych za granica, ktore maja utrudniony dostep do prasy polskiej ) jak rowniez z pewna doza humoru ale i zainteresowania te dotyczace dnia urodzin Bez Morgano to forum nie byloby tym samym czym jest. Ciesze sie, ze tu jest
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Gość
|
oczywiscie nie jest tym co bylo i bedzie ?
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Gość
|
Evosonic,palasz nieuzasadniona niechecia do MORGANO Czyzby jakas osobista i zupelnie prywatna awersja :shock:Ja z ogromnym zaniteresowaniem czytam Jego posty, i te w ktorych zamieszczane sa przepisy, i te w ktorych pojawiaja sie odpowiedzi na listy do Dra Kwasniewskiego, ( tu MORGANO ma swieta racje, ze sa niezwykle przydatne dla osob mieszkajacych za granica, ktore maja utrudniony dostep do prasy polskiej ) jak rowniez z pewna doza humoru ale i zainteresowania te dotyczace dnia urodzin Bez Morgano to forum nie byloby tym samym czym jest. Ciesze sie, ze tu jest nie palam zadna niechecia do morgano ten pan zrobi w swoim forum temat MORGANO i mozna tam ladowac wszystko , oczywiscie : bez Morgano to forume nie byloby tym czym jest
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Nie wiem, skÄ
d ten caĹy rumor o morganowe posty. TeĹź tego nie rozumiem, bo przecieĹź obowiÄ