kristan
Go
|
Zainspirowany od dawna problemem równowagi kwasowo-zasadowej naszego organizmu, a zdopingowany ostatnio odkryciem dra R.O.Younga, postanowiłem, jak zawsze, lekarstwa poszukać w kuchni. Myślę że bedzie to strzał w dziesiątke. Zapraszam wiec : http://www.optyimperium.pl/kulinaria.php?id=94 - liczę rowniez,że Państwo zainteresujecie sie blizej tym tematem, a raczej nowymi przepisami pod katem ph.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Krystian, podaj sklad nasion sezamowych,bo ostatnio wzielo mnie na paste sezamowa,ale na opakowaniu brak skladu BTW i na twojej stronie tez nie znalazlam.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Zapowiadanego "seromaku" nie będzie - podobny, a właściwie taki jak planowaliśmy, jest w KK poz 541.Z tym jednak wyjątkiem ,że nie zrobiliśmy "spodu".Z wylanych mas na brytfance zrobiliśmy "esy-floresy" co po upieczeniu daje niepowtarzalny widok. Tym razem wymykam się z kuchni na dłuzej - przybyło obowiązków! Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niezły kawałek tortu jest do wyrwania.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niezły kawałek tortu jest do wyrwania. A cały rynek farmaceutyczny na 35 mld tak w radiu słyszałem .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
sporo rodzimych miliarderów zbudowało fortuny na zamówieniach publicznych, prywatyzacjach , farmacji i telekomunikacji ( dwie ostatnie tez można podciągnąć pod pierwsze )
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Taka maszyna jak Polska to dobry interes .
|
|
|
|
|
|
|
|