Rudka
Go
|
o rany -czy tutaj same skorpiony?? ja tez skorpion ale to milutkie stworzonko -aby mu tylko na odcisk nie nadepnac po za tym cyt:" ostry język słowa noze -ale w zyciu ci pomoze"
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
czy tutaj same skorpiony??
Są jeszcze koziorożce M
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
Mam nadzieję, że na forum są wszystie znaki zodiaku! Powoli odkryję wszystkie tajemnice. Ale niezależnie od tego każda osoba urodzona nawet pod tym samym znakiem, ale w innym dniu posiada inny horoskop. Jest to charakterystyka danej osoby. Każda osoba pod znaku skorpiona lub koziorożca jest inna. Jedynie osoby urodzone tego samego dnia niezależnie od roku posiadają identyczną wykładnię swej charakterystyki. Jeżeli już pojawi się Wasza data urodzinto wówczas należy ten horoskop wydrukować powiększyć i powiesić na drzwiach w domu. Jak przyjdą znajomi lub sąsiedzi to będą wiedzieli z kim nają do czynienia!
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Morgano, można spytać, kto jest autorem tych horoskopów?
|
|
|
|
elmo
Go
|
Czarnoksiężnik z krainy Oz .
|
|
|
|
elmo
Go
|
Czarnoksiężnik z krainy Oz . MORGANO ,to taki żarcik Pozdrawiam i papa.
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Milo poczytać horoskop , ,ale czy to prawda moja szwagirrka z tego samego dnia i miesiaca -a jesteśmy zupełnie inne Może człowiek swój charakter zawsze ocenia najlepiej Maryshka ,a z którego stycznia jesteś?? mój syn tez koziorożec.
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ja tez pytam
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
Napewno czarownik z krainy OZ. Niestety nie wiem te charakterestyki mają już ponad 70 lat W moim posiadaniu są już od 40 lat.Nie było wówvczas jeszcze w gazetach tyle horoskopów, jak dziś. Więc te które horoskopy Wam w tej chwili udostępniam miały szalone powodzenie.
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Maryshka ,a z którego stycznia jesteś?? z wczorajszego
|
|
|
|
Hana
Go
|
---to spoznione gratulacje !!
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Maryshka no to swój horoskop juz przeczytałas -gratuluje wszystkiego najlepszego -spełnienia marzeń i dalszych sukcesów w pracy zawodowej.
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Ja wpisałam swoją datę urodzenia w profilu, ale ona nigdzie na forum sie nie wyświetla. Są tylko podawane nadchodzące urodziny, ale nie miałabym cierpliwości śledzić tego. Zresztą urodziny mnie nie interesują, tylko czasem ewentualnie data urodzenia MORGANO, pytam o autora, bo chetnie bym poczytała Leszka Szumana
|
|
|
|
lekarka
Go
|
czy tutaj same skorpiony?
Są jeszcze Lwy .
|
|
|