Strony: [1] 2
|
|
|
Autor
|
Wtek: NIESPODZIANKA DLA KAŻDEGO Z WAS! (Przeczytany 24802 razy)
|
MORGANO
Go
|
NIESPODZIANKA DLA KAŻDEGO Z WAS!
Niespodzianka dla każdego z Was czeka już od jutra. Odkryj co masz zapisane w gwiazdach. Korzystam z okazji by tą drogą wszystkim OPTYMALNYM miłośnikom, członkom ich rodzin, znajomym, jak i wszystkim sympatykom, którzy odwiedzą od 1 STYCZNIA 2007 roku
FORUM dr KWAŚNIEWSKIEGO ZŁOŻYĆ Z OKAZJI URODZIN KAŻDEMU NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA
Wraz z indywidualnym osobistym prezentem dla każdego urodzonego w danym dniu. Morgano
|
|
|
|
elmo
Go
|
Morgano ,masz zamiar wróżyć
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
Elmo! Tobie również życzę wszystkiego najlepszego. Ale niestety musisz poczekać do pierwszego to już tylko 87 godzin.
|
|
|
|
elmo
Go
|
Alez ,dziekuje Morgano i wzajemnie życzę wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
W zsadzie nie wierzę w horoskopy i zapisy gwiazd (jeszcze nie zdarzyło się w moim półwiekowym życiu aby przepowiednia się sprawdziła) ale Twoja zapowiedź niespodzianki MORGANO brzmi ekscytująco.
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Ciekawe, jak będzie chodzilo forum 1 sty? Morgano, pewnie wszyscy bedziemy czekali na niespodziankę
|
|
|
|
Jona
Go
|
A ta niespodzianka to o pólnocy ,czy moze być dzionek?
|
|
|
|
dantar66
Go
|
Dziękuję za życzenia i przekazuję je również. Lubię horoskopy i wrózby , więc czekam do nowego roku i mam nadzieję je otrzymać. Traktuję je oczywiście z lekkim przymróżeniem oczu, ale jest to dla mnie fajna rozrywka i takie małe coś w tym jest , tak myslę. Pozdrawiam
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Ja horoskopy traktuję jak wyzwania. To co mi pasuje asymiluję, a co nie eliminuję.
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ja horoskopy czytalam jak bylam nastolatka z kolezankami ,glownie nam chodzilo o to, czy spotkamy jakąś miłość
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Hm, ja nie wierzę w horoskopy, ale każdego znajomego, wcześniej czy później, pytam o znak Zodiaku Horoskopy stawiane w gazetach lub pseudo znawców na podstawie tylko położenia Słońca, są nudne, ale dobry horoskop daje do myślenia. Widzę sporo cech wspólnych (niektórzy spodziewają się, ze będą identyczni) u ludzi spod jednego znaku, choć oczywiste jest też, że wiele ich dzieli.
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
MORGANO, gdzie ta niespodzianka?
|
|
|
|
Szymon
Go
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
O psiamać Szymonie !! Toż statystycznie , jako Skorpion, powinienem być mordercą No i pewnie jestem. Tyle zmarnowanych (zabitych) plemników Tomek
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Szymon, to była niespodzianka w kategorii "rozczarowanie"
|
|
|
|
Szymon
Go
|
Tomek, to jeszcze mi sie podoba w skorpionie: 13) You're proof that God doesn't exist, otherwise he would have killed you by now. Nie ma co, horoskopy na nobeliefs sprawdzaja sie ze 100 proc. skutecznoscia... No i pewnie jestem. Tyle zmarnowanych (zabitych) plemników Widać, żeś nie bogobojny W stosunku do mnie (Byka) profeci z nobeliefs okazali się bezlitośnie szczerzy: 7) You have nothing to worry about because you have no mind to worry with. , co tez dedykuje wszystkim zaczynajacym lekture Tele Tygodnia od rubryki z horoskopami
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
O psiamać Szymonie !! Toż statystycznie , jako Skorpion, powinienem być mordercą No i pewnie jestem. Tyle zmarnowanych (zabitych) plemników Tomek Widzisz, już jest niepawda, gdyż też jestem spod znaku Skorpiona a nie zabiłam ani jednego plemnika...
|
|
|
|
elmo
Go
|
O psiamać Szymonie !! Toż statystycznie , jako Skorpion, powinienem być mordercą No i pewnie jestem. Tyle zmarnowanych (zabitych) plemników Tomek Widzisz, już jest niepawda, gdyż też jestem spod znaku Skorpiona a nie zabiłam ani jednego plemnika... Oczywiście ,ze nieprawda. Ludzie mylą religijność z teizmem-czyli wiarą w Boga i uznaniem go jako stwórcy. Bogu nie jest potrzebna zadna religia. Człowiek sobie stworzył religie sam dla własnych korzyści-silniejszy mógł manipulować słabszym. Człowiek sobie tez sam stworzył swoje tradycje czyli święta ,urodziny ,imieniny itp różnego rodzaju zabobony czyli horoskopy, itp. To Bogu nie jest potrzebne do niczego a jedynie człowiekowi ,bo penie sprawia mu to przyjemność. I jak katolicyzm ,buddyzm ,judaizm itp sa religią, tak i ateizm jest religią-a to juz w necie wyczytałam,ze ateizm podchodzi pod religie .To pewnie jest w penym stopniu wyznanie ludzi ,ktorzy nie wierzą w Boga. I ATEISCI ,zauwazylam (bo jest tu na forum przykład ewidentny) ,są bardzo PODATNI NA MANIPULACJE..., rąwnie bardzo jak ludzie religijni i zabobonni.
Czyli wnoisek juz wyciagnęłam z tej dyskusji całej :nie jestem ani religijna ,ani zabobonna-piękne uczucie .
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Człowiek sobie tez sam stworzył swoje tradycje czyli święta ,urodziny ,imieniny itp różnego rodzaju zabobony czyli horoskopy, itp.
A teraz w grudniu obrodziły czerwone krasnale i wmawiają nie tylko dzieciom, że z okzjii narodzin Jezusa należy im się tandeta z marketów (czyt. prezenty).
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Widzisz, już jest niepawda, gdyż też jestem spod znaku Skorpiona a nie zabiłam ani jednego plemnika...
Czy mógłbym liczyć na sprecyzowanie tej myśli ? Jak to zrobiłaś, znaczy się - jak zdołały przeżyć ? Tomek
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2
|
|
|
|