Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: DOKTOR KWAŚNIEWSKI ODPOWIADA (15) (Przeczytany 116335 razy)
|
timonek
Go
|
Ja się na Twoją stronę nie pcham, ani na żadną inną .Mi jest dobrze na własnej stronie.
Do strony drugiej to lata świetlne. Musisz niestety siedzieć tam gdzie jesteś.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja się na Twoj± stronę nie pcham, ani na żadn± inn± .Mi jest dobrze na własnej stronie.
Do strony drugiej to lata ¶wietlne. Musisz niestety siedzieć tam gdzie jeste¶. Jestem pewna, że nie jesteś na DO, bo byś tak nie pisał. Ja nic nie muszę, robię to co chcę i co uważam za słuszne. Bardzo dziękuję Ci za życzliwość, tej nigdy za wiele.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Opal", ludzie "wielcy" wyróżniają się skromnością, Ty natomiast ciągle podkreślasz swój wysoki poziom, co na pewno nie idzie w parze ze skromnością.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
"Opal", ludzie "wielcy" wyróżniają się skromnością... Czy to jest moja wina, czy zaleta, że nie jestem "wielka"???
|
|
|
|
|
|
|
timonek
Go
|
Ja się na Twoj± stronę nie pcham, ani na żadn± inn± .Mi jest dobrze na własnej stronie.
Do strony drugiej to lata ¶wietlne. Musisz niestety siedzieć tam gdzie jeste¶. Jestem pewna, że nie jesteś na DO, bo byś tak nie pisał. Ja nic nie muszę, robię to co chcę i co uważam za słuszne. Bardzo dziękuję Ci za życzliwość, tej nigdy za wiele. Widzę u ciebie straszne kompleksy, wyraźnie nie tolerujesz rzeczy które są za trudne do zrozumienia. Dlaczego np. atakujesz opal? Czy będąc na DO czujesz się kimś lepszym od innych?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
timonek - jesteś nie tylko bardzo rycerski, ale też przemawiasz do mnie "z mojego brzegu przepaści" dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
timonek - jeste¶ nie tylko bardzo rycerski, ale też przemawiasz do mnie "z mojego brzegu przepa¶ci" dziękuję. Jak pięknie tu się sprawdza stare polskie przysłowie: "Puknij w stół, a nożyce same się odezwą" . "Stara przyjaciółka" przybiegła ratować koleżankę przed wpadnięciem w przepaść, jakie to wzruszające, Edytka w roli "Anioła Stróża".
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Renata, Ty się zacznij lepiej solidnie leczyć i to najlepiej na nogi, bo z tym co wypisujesz, to już wiadomo, że na leczenie głowy jest za późno.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"Dziewczyny", bardzo proszę..., bo przykro to czytać!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Spodziewałam się po Tobie "Opal" takiej odpowiedzi, "Adminie" już spełniam prośbę, nie chcę narażać się na groźbę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|