Radzio
Go
|
Uch, co to znaczy postęp cywilizacyjny. Ja mam tylko informację, że coś mi padło na ... kamień- śnieg, deszcz, ale pojęcia nie mam kiedy to było, znaczy o której godzinie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Po małej porze deszczowej lato trzyma się dzielnie. Oznak jesieni nie widać, nadal panuje letnia zieleń.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Po tamtych opadach i dzięki umiarkowanemu ciepłu leszczyny kwitną drugi raz. A od tego ocieplenia to łysodrzewy zakwitną - przepowiaduję!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Admin czy pogoda...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Chcialbym sie tutaj przy okazji wpisac, ze popieram goraco Wladimira Wladimirowicza, za to, ze nie zmusza do przestawiania czasu i okazuje sie w tej kwestii wyjatkowo zdrowym rozsadkiem w porownaniu do unijnych zbiurwialych biurw
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Blackend
|
A dlaczego miałby się odłączać?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Chcialbym sie tutaj przy okazji wpisac, ze popieram goraco Wladimira Wladimirowicza, za to, ze nie zmusza do przestawiania czasu i okazuje sie w tej kwestii wyjatkowo zdrowym rozsadkiem w porownaniu do unijnych zbiurwialych biurw Optymalny, z Pałacu Namiestnikowskiego. Carem nie budziet. Pod ruską łapą ciężko będzie żyć*, niektórzy zaś "w całuśną wezmą". To i My, Wy i ja weźmy, na przykład, taką Szwajcarię- trudne warunki mają ... i co- można? I co- da się?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kiedys w Trojce, w niedzielne wieczory lecial taki cykl audychji i byl jakis profesor z uczelni zajmujacej sie tymi zagadnieniami. Mowil, ze to wszystko juz bylo pare razy i porownal obecna sytuacje do jakiejs sprzed milionow lat. Mowil tez zeby nie dac sobie wyprac lba globalnym ocipieniem, bo to sciema i kit.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak. W niszowej fotografii proces utrwalania jest zwykle krótki, natomiast czynność wypłukiwania przebiega niespiesznie. Mimo tego i tak niektóre zdjęcia z jednej płukanki żółkną, a inne nie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No jak ściema i kit, skoro rynek CO 2 idzie już w miliady...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kiedys w Trojce, w niedzielne wieczory lecial taki cykl audychji i byl jakis profesor z uczelni zajmujacej sie tymi zagadnieniami. Mowil, ze to wszystko juz bylo pare razy i porownal obecna sytuacje do jakiejs sprzed milionow lat. Mowil tez zeby nie dac sobie wyprac lba globalnym ocipieniem, bo to sciema i kit.
Podobnie uważam, Ziemia doświadczała już wszystkiego, co my możemy jej zrobić i się nie przejęła Myślę, że z naszym organizmem jest tak samo...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Naturalnie, że tak samo. O!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Np ciekawy jest temat dlaczego wlasciwie Grenlandia jest nazwana Zielony Lad. Na razie naukowcy nie przyjmuja do wiadomosci, ze pewnie dlatego, ze tam bylo zielono jak w Irlandii. Choc jeszcze podobno sa mapy z XV wieku gdzie jest wlasnie pokazana inaczej.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|