Gavroche
|
Tylko jak to zrobią? Przecież nie online, bo większość ich elektoratu sobie nie poradzi. Może jak w aptekach; pojedyńczo i z własnym długopisem? Jednorazowe długopisy i obmywanie rytualne. Tak jak w tych wyborach które właśnie się odbywały gdzieś tam. Nie pamiętam gdzie... No i dobra. Mnie to i tak nie dotyczy, jeszcze się w życiu nie skalałem wybieraniem miłościwych.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tylko że twardy (starsi ludzie) elektorat może bać się wyjść z domu. Moja Mama na serio się wystraszyła, nawet kawę niedzielną z nami odwołała. Może to i dobrze?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Sporo czasu do maja...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tylko jak to zrobią? Przecież nie online, bo większość ich elektoratu sobie nie poradzi. Może jak w aptekach; pojedyńczo i z własnym długopisem? Jednorazowe długopisy i obmywanie rytualne. Tak jak w tych wyborach które właśnie się odbywały gdzieś tam. Nie pamiętam gdzie... No i dobra. Mnie to i tak nie dotyczy, jeszcze się w życiu nie skalałem wybieraniem miłościwych. Ja też nie, ale to sprawa mniej istotna.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Może to i dobrze?
Też tak uważam, bo przy zwykłej grypie również nie chciałbym jej narażać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No co te szwabiki, przed chwila mowili, ze u nich smiertelnosc 0,28%
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Znaczy się, że nie będzie nas stać ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To pewnie efekt luzowania ..
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Ale jajca. W Katowicach wszystkie parkingi przy parkach pozamykane - z miłości do bliźnich.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
To tego kampinosa też zaraz zamkną, aby naród uszczęśliwić na siłę.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tatry już wcześniej zamknęli, bo uczniowie i studenci dostali dodatkowe wakacje.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
A bo to ci co nie chorują...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Młodzież ciężko nastraszyć, a starsi którzy często mają tendencje do straszenia rodziny "ostatnią wigilią", "czas odejść" i tym podobne bzdety, to jak co do czego przyjdzie boją się śmierci panicznie.
|
|
|
|
|
|
|
|