RafałS
|
Przymrozki z rana to przegięcie za ocieplenia. No ale do ogrodników można.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
Spoko - na koniec tygodnia właśnie "ogrodnicy"
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zboże się okłosi...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale coś mi się zdaje, że w hameryce dochodzą do wniosku powoli, że jednak banderowcy nie powinni wygrać tej wojny.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale coś mi się zdaje, że w hameryce dochodzą do wniosku powoli, że jednak banderowcy nie powinni wygrać tej wojny. Nigdy nie mieli jej wygrać. Rozwałka typu żyd akwarelista - nazi czy żyd aktor - banderonazi to tylko "wolny rynek w ujęciu $rockefellerskim.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Już kontrakty na "odbudowę Ukrainy" sprzedają w NY - ale "Polad Republic of ..." nie startuje w przetargach.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie ma co się łudzić na intratne kontrakty na odbudowę Ukrainy, ale w tym całym zamieszaniu mocniejsza obecność jankesów (zabezpieczanie tyłów) może polskiej gospodarce pomóc przy całym złodziejstwie pisowców.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tak samo było przy odbudowie Iraku - miałby być "miliardowe" kontrakty, a wyszło, jak wyszło.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie, tak było. I tu też by tak było, tylko że teraz jest blisko zamieszania i bezpiecznie do mieszkania.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wczoraj pierwszy dzień lata, dziś pierwsza burza tej wiosny. Ale i dosmużanie szło wczoraj od $rockefeller airline supplies.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Kolejny jesienny poranek. Może wypogodzi, ale dziwnie ten maj wygląda. Czyżby drobiny smugowe sterowane z harpa, a może teraz z satelitów muska? To chyba miała być powódź majowa z cyklu zamachów w regionie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jada z pogoda jak im tam pasuje. Pewnie zime moga zrobic latem...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A tak to mnie się ze 2 tyg. temu śniło. Czerwiec, - czekałem w jakimś budynku na wypogodzenie po śnieżycy.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bardzo realistyczny sen
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Bardzo realistyczny sen Za miesiąc to już dzień się skraca, tak że nie ma co...
|
|
|
|
|
|
|
|