RafałS
|
Dość ciekawa burza nad ranem. Tak przeciągłego podkładu grzmiącego (z ponad 0,5h) nie pamiętam. Nieco schłodzenia, jak znalazł...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
MIalo przylac i co? I pstro
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26800
|
To z troski, aby nie suplementowali wit.D za darmo, bo wiadomo, że tylko ta ze sklepu z chemią spożywczą się liczy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czerniaka można dostać od tej ze słońca, albo kogoś innego...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W tamtym roku plaża Świnoujście w piękny słoneczny dzień wzdłuż morza grupka japońców spacerek w okneblowaniu pod parasolkami straszyli ludzi wirusami i anomaliami pogodowymi A skąd wiem że Japonskie patole ? Bo na kneblach z przodu wszyscy mieli flagę Japoni Niemcy też byli tacy transparetni w ffp2.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I dobrze, że ostrzegają, żeby potem nie było zaskoczenia, że są zamknięci na kwarantannie, albo w respiratorze... Powinny helikoptery jeszcze latać i dezynfekować plażę...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś za pośrednictwem radyjka RCB dowiedziałem się że, istnieje coś takiego jak prognozy pogody . Nie ukrywam rozczarowania bo liczyłem na najnowsze oferty promocyjne biedronki i lidla.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie wszystko stracone. Jest jeszcze szansa że trafię, gdy zacznę śledzić prognozy itd...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wg sms-ów idzie armagedon i nic się na to nie poradzi, bo to przez to, że "planeta płonie".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wysyłają w kółko te smsy i ludziska zaczną je ignorować.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nadużycie, niegospodarność i klasyka przebodźcowania. No ale jak pis ustanawiał (kwadrans przed wiadomo czym) to algidowo trzeba kontynuować. Pane algida, może jakaś promocja na lody serduszkowe?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zaczynam mieć takie podejrzenie, że w ogólnie nadzwyczaj chłodnym i spokojnym czerwcu, byłem nękany RCB co trzeci dzień...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jakiś wulkan tyle sypnął pyłu w atmosferę, że będzie wilgotno przez jakiś czas...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I znowu przybędzie dwutlenku węgla, który wg najnowszych badań nie ma wpływu na ocieplenie (ten z wulkanu), tylko ten emitowany przez ludzkość powoduje, że planeta płonie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oczywiście! Na Ukrainie wyprodukowali w dwa lata tyle ditlenku węgla, że za składki na ETS by zbankrutowali! I wszystkie "oszczędności" w emisji poszły...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member