RafałS
|
Niebo ładne, ale nasmużone w kilku miejscach. Dziś smugom w szerokość idzie. Wygląda na to że smugi są dziś u mnie jednym z czynników pogodotwórczych. Związany jest z nimi stopień nasłonecznienia. Jego zmniejszenie dałoby się dziś zawrzeć w przedziale kilku procent jak podejrzewam.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
10 st. C. . Słonecznie + podręcznikowe smugo-chmuro trolowanie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Znów dziesiątka, słońce. Z tym że wiatr hula jak za Ksawerego.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
U nas to samo, ciepło i wiatrodzień.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
do tego 5xwio i szczescie gotowe
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie dla mnie to...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mój mąż dwa dni temu widział na polu spacerującego żurawia (ja jeszcze nigdy nie miałam takiej okazji) i mówi, że zimy nie "budiet"... U nas w ogrodzie jagoda amerykańska pąki dostaje...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
do tego 5xwio i szczescie gotowe Raczej nieszczęście. Gdyby oni tak 5xwio oprawiali to już dawno by powymierali.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mój mąż dwa dni temu widział na polu spacerującego żurawia (ja jeszcze nigdy nie miałam takiej okazji) i mówi, że zimy nie "budiet"... U nas w ogrodzie jagoda amerykańska pąki dostaje... Dopiero mamy początek, a w naszym klimacie wszystko jest możliwe i każde niby odchylenie jest normą. Ja jestem spokojny, że jeszcze mróz do nas zawita.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale zwierzęta i rośliny czują nadchodzące ciepłe dni... Ale wszystko może się zmienić, to fakt...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mój mąż dwa dni temu widział na polu spacerującego żurawia (ja jeszcze nigdy nie miałam takiej okazji) i mówi, że zimy nie "budiet"... U nas w ogrodzie jagoda amerykańska pąki dostaje... Dopiero mamy początek, a w naszym klimacie wszystko jest możliwe i każde niby odchylenie jest normą. Ja jestem spokojny, że jeszcze mróz do nas zawita. Ja bym taka spokojna nie była.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo to jest taki spokój obrazujący bezradność, bo nie mamy na to wpływu co będzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale zwierzęta i rośliny czują nadchodzące ciepłe dni... Niektórzy tak uważają. Ale po mojemu to nie jest prawdą. Reagują bardziej na bieżące zmiany.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś znów wicher i +10 st. C. Ciekawe czy Wielkanoc będzie równie łaskawa temperaturowo.
|
|
|
|
|
|
|
|