RafałS
|
Zupełnie nieświątecznie. 13 st. C . Nadal duje, chmury suną po niebie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale zwierzęta i rośliny czują nadchodzące ciepłe dni... Niektórzy tak uważają. Ale po mojemu to nie jest prawdą. Reagują bardziej na bieżące zmiany. Oczywiście, że na bieżące zmiany, tyle że z pewnym wyprzedzeniem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale zwierzęta i rośliny czują nadchodzące ciepłe dni... Niektórzy tak uważają. Ale po mojemu to nie jest prawdą. Reagują bardziej na bieżące zmiany. Oczywiście, że na bieżące zmiany, tyle że z pewnym wyprzedzeniem. Raczej opóźnieniem Inaczej tyłyby i porastały na lato, a nie na zimę
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Oczywiście, że na bieżące zmiany, tyle że z pewnym wyprzedzeniem. Li tyle ile różnica czułości zmysłów pozwoli.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Oczywiście, że na bieżące zmiany, tyle że z pewnym wyprzedzeniem. Li tyle ile różnica czułości zmysłów pozwoli. A w te nie jednako obdarowywali. Ale zwierzęta i rośliny czują nadchodzące ciepłe dni... Niektórzy tak uważają. Ale po mojemu to nie jest prawdą. Reagują bardziej na bieżące zmiany. Oczywiście, że na bieżące zmiany, tyle że z pewnym wyprzedzeniem. Raczej opóźnieniem Inaczej tyłyby i porastały na lato, a nie na zimę Filozuj, filozuj. Ja teraz poczytam. Nie mój "nie-pies" sobie podszerstek poprawia, rozumiem obumarł i już jest zbędny. Ja jednak dni zacząłem, nie wiadomo po co* , liczyć. *- miliony czujników, satelity, media i wreszcie najwygodniejsze, net- a ja uparcie, "gupi" jestem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale zwierzęta i rośliny czują nadchodzące ciepłe dni... Ale wszystko może się zmienić, to fakt... Ciekawe. U mnie rośliny i zwierzęta wyraźnie sygnalizują nadchodzące zimowe dni, a ja- na przykład- te cieplejsze z nich sygnalizuję brakiem skarpetek.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Nie mój "nie-pies" sobie podszerstek poprawia, rozumiem obumarł i już jest zbędny. ... Ciepło jest to i linieje. Moja-nie moja "Gryzelda" wyzbywa się gdy ciepło i zapuszcza gdy zimno.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...Nie mój "nie-pies" sobie podszerstek poprawia, rozumiem obumarł i już jest zbędny. ... Ciepło jest to i linieje. Moja-nie moja "Gryzelda" wyzbywa się gdy ciepło i zapuszcza gdy zimno. To zmiany hormonalne. Szyszynka reaguje na skracający/wydłużający się dzień, temperatura jest gdzieś na szarym końcu. Tak samo reguluje się cykl płciowy u sezonowców
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pisze się szynki i po co się jąkać na piśmie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kluska mi uwięzła. W klawiaturze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W Ojmiakonie -37 st.C a w Wierchojańsku -32 st.C. I co u nas będzie więcej?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wolałabym, żeby nie było...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wizje nie napawające optymizmem. Ja też nie chce mrozu. Nie, nie. Mnie tak dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze jeździ się samochodem, mało ogrzewanie kosztuje, no i nam dodatkowo to nie marznie towar...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A ja mam założone opony na wielki mróz i śnieg i nie bardzo pasują one do obecnych warunków pogodowych.
|
|
|
|
|
|
|
|