|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
W Wierchojańsku dzisiaj - 55 st.C a w Ojmiakonie - 43 st.C.
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Dzisiaj już tylko powiewa, ale wczoraj nieźle dmuchało, chociaż do wybrzeża mam ok.100 km.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakie państwo?
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Wiatrakowo
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A faktycznie, pisałeś o tulipanach. Holandia... Narkotyki tam normalnie w sklepie można kupić?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A faktycznie, pisałeś o tulipanach. Holandia... Narkotyki tam normalnie w sklepie można kupić? No. Jak wszędzie, tylko w Holandii mniej trzeba wiedzieć na ten temat
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A smalec pewnie tylko spod lady... albo na melinie...
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
A faktycznie, pisałeś o tulipanach. Holandia... Narkotyki tam normalnie w sklepie można kupić? A smalec pewnie tylko spod lady... albo na melinie... Dzień dobry. Legalnie można kupić marihuanę tylko w coffeshopach, ale tylko, gdy jest się zameldowanym w NL. Każdy zakup jest rejestrowany, a dane zapisywane są w systemie. A nie legalnie - jak wszędzie. A co do smalcu...też można kupić jak i inne produkty dobre dla optymalnych/karkówka, boczek, żeberka, kości szpikowe, golonka, stópki wieprzowe/. Ja jednak nigdy tu smalcu nie kupiłem. Praktycznie całą "tłustość" przywożę z Polski. Urlop w kraju mam zatem pracowity. Jak to mówią w "stolycy"- słoiki przyjechały
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W Polsce legalnie można się naćpać kodeiną, a jak kto umi to morfiną, efedryną, a jak kto umi to metaamfetaminą. Psylocybiną z grzybów i innymi naturalnymi parahalucynogenami. Jest też mnóstwo odpowiedników syntetycznych, zawartych w przeróżnych środkach codziennego użytku. Jak kto chce to znajdzie odpowiednie strony, a tam mówią co i jak Dopalacze są ciągle sprzedawane przez internet, więc legalne Nie mówiąc o kofeinie, nikotynie i alkoholu.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
W Polsce legalnie można się naćpać kodeiną, a jak kto umi to morfiną, efedryną, a jak kto umi to metaamfetaminą. Psylocybiną z grzybów i innymi naturalnymi parahalucynogenami. Jest też mnóstwo odpowiedników syntetycznych, zawartych w przeróżnych środkach codziennego użytku. Jak kto chce to znajdzie odpowiednie strony, a tam mówią co i jak Dopalacze są ciągle sprzedawane przez internet, więc legalne Nie mówiąc o kofeinie, nikotynie i alkoholu. Ostatnio modne w śród gimbusow są tabletki na kaszel. To jakiś zwierzęcy pęd za zniewoleniem umysłu. http://polska.newsweek.pl/e-narkotyki--czyli-nacpani-dzwiekami,92121,1,1.html
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Co się stało? W Wierchojańsku tylko - 30 st.C a w Ojmiakonie - 24 st.C. Jakieś anomalie pogodowe. Może w planach jest zorganizowanie tam Letniej Olimpiady i pogoda dostosowuje się do życzeń Putina?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jakiż piękny wschód (?) Wenus.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Księżyc doświetla na maks. ile może, jakże ciemną stronę. Niebo puste. Zaś całodniowe ciepełko w kosmos "wywieje".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co się stało? W Wierchojańsku tylko - 30 st.C a w Ojmiakonie - 24 st.C. Jakieś anomalie pogodowe. Może w planach jest zorganizowanie tam Letniej Olimpiady i pogoda dostosowuje się do życzeń Putina? A w Japonii śnieg. Czytałam o takiej teorii, że klimat na Ziemi się częściowo wyrównuje (staje się bardziej umiarkowany) to znaczy zimne rejony się ocieplają a ciepłe ochładzają...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Księżyc doświetla na maks. ile może, jakże ciemną stronę. Niebo puste. Zaś całodniowe ciepełko w kosmos "wywieje". Przystojniak z niego... Wczoraj to nawet w dzień u nas był widoczny...
|
|
|
|
|
|
|
|
|