administ
Go
|
Ja tam mohera jeszcze noszę... Bo można się łatwo przeziębić i będzie na "kwasniewskiego" ...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja tam mohera jeszcze noszę... Bo można się łatwo przeziębić i będzie na "kwasniewskiego" ... Na "dwóch".
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wiosna ciągnie się od lutego. Jest 15 stopni, słońce + zimnawe z lekka powiewy. Nie pamiętam kiedy padało ostatnio, tak więc łysodrzewy jeszcze się trzymają. Ale już już zielone czai się do skoku.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas jest już za sucho. Na naszej "ślicznej" ulicy za samochodem olbrzymia chmura kurzu leci... Jak tak dalej pójdzie, to wnet trzeba będzie ogródki podlewać...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Niby lato, słupek osiemnastej dobił w cieniu kreseczki . Momentami jednak jakoby jesień ciepła gdy sucho tako tuż po lecie. Żeby tylko nie było że to tak ładnie i ciepło niczym latem/jesienią 1939 bodajże.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wreszcie deszczie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Co napadało to wywiało.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wiatr trochę się uspokoił...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wiosna przywituje letnimi dwudziestoma stopniami. Aż mlecze powyłaziły się rozejrzeć, także inne zieleniestwo się wyściubia. A i słońca się nałapało, może i zanadto.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Od przybytku ponoć głowa nie boli. A mlecze powinny uważać z tą swoją beztroską radością, sezon "polowań" wkrótce się rozpocznie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Od przybytku ponoć głowa nie boli. A mlecze powinny uważać z tą swoją beztroską radością, sezon "polowań" wkrótce się rozpocznie... Ja już korzystam
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wagarowicze tak już mają.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jako paszę dla zielonojadów Niech odsapną po zimie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jeszcze troszkę powinni wytrzymać- na tłuszczowych zapasach, niezbędna im wege(tacja) ruszy nieco później. Skoro tak wagary proponujesz mi pojmować.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeszcze troszkę powinni wytrzymać- na tłuszczowych zapasach, niezbędna im wege(tacja) ruszy nieco później. Skoro tak wagary proponujesz mi pojmować. Młode listki mniszka są wyjątkowo smaczne. Najlepiej smakują z pomidorem, szalotką i kozim serkiem Ale to mi. U mnie na pewnej psiej górce, na jednym z jej stoków, wegetacja ruszyła już, że hej!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Hmmm... Cieplejszego marca nie pamiętam. Znów ponad 20 stopniC.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ta wiosna od samego początku jest taka gorąca...
|
|
|
|
|
|
|
|