|
|
administ
Go
|
Polacy przestali jeździć da Afryki, to Afryka przyjechała do nas... Ale latać nie przestali dlatego upałom dziękujemy... Właśnie informowali wczoraj, że LOT już nie splajtuje, do następnego razu. A i że jeszcze będziemy "zieloną wyspą"...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Się ładną tęczą jesień przywitała.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Przypomniało" mi się. Ludzie sądzą, że "śmiech przez łzy" oznacza coś niepozytywnego. A tym czasem to tęcza się tak jawi. Radzio P.s. I co w takim śmiechu niepozytywnego- skoro w swej konsekwencji oczyszcza.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Się ładną tęczą jesień przywitała. Tiaa... Niewiele miesiąc później i następna w kolejce - zima się "wryła".
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Sam nie wiem co ładniejsze białe rozszczepione światło czy 15cm białego puchu. Szkoda że mokrego, ale bałwana już spotkałem i to mniej więcej mojej miary. Ale drzewa to nie wszystkie przygotowane, liści nie zrzuciły, woda zamarza, pękają gałęzie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Się ładną tęczą jesień przywitała. Tiaa... Niewiele miesiąc później i następna w kolejce - zima się "wryła". Dobrze nam tak! 21-owe, grudniowe szamany już zacierają ręce- na razie z zimna.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Takim tempem to już chyba będzie lato.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dwa gatunki drzew "podpowiadają" mi, że do zimy... ho ho ho.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Co sie dzieje? Nie mogę wejść na Forum. Wyświetla, żebym zgłosiła błąd Adminowi. Zgłaszam. Wyświetla błąd bazy danych i nie mogę wejść w Indeks.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To wszystko z pewnością przez pogodę. Jaka jest- każdy widzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W pogodzie wiadomo... wkrótce przesilenie i znów będzie można od nowa "cofać do przodu" współczesną cywilizację. Ale jest szansa na coś zgoła odmiennego, bo na 21-go ktoś wymyślił, że można popchnąć cofającą się wyżej wzmiankowaną. A może zepchnąć.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Co mi odmroziła to moje. Ale że słońce zachodzi gdzieś w Czechach to przynajmniej wiem.
|
|
|
|
|
|
|
|