Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W sobotę? Kac? W moim wieku? To tylko jedna z możliwości ciężkiej pracy, która mi przyszła do głowy, a przy mnogości światów równoległych...spasuję
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wedle której czupryny? Do października ja mam czas, wobec tego. W sobotę? Kac? W moim wieku? To tylko jedna z możliwości ciężkiej pracy, która mi przyszła do głowy, a przy mnogości światów równoległych...spasuję Ech młodość. Ja o zupce... Mnie alkohol opuścił wraz z ostatnią minusdziesięciostopniowąsobotą- ale wróci, na szczęście.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W/g mądrej czupryny. A wiadomo, że mądrej głowy włos się nie trzyma.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zgoda!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pod warunkiem jednak, że... wiadomo.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jasne......
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Czyli jeżeli bio-, to mogą być już cudze. Czyli piramidy- na przykład, są okay? RafałS? Znaczy co? Zbudować domku cudzymi łapami nie można, czy jedynie o większy dworek chodzi. A może tylko o cały blok. Łapy jako takie zaliczają się raczej do kategorii bio-narzędzi więc chyba nie są ujęte. A duży ten dom budujecie, że w pojedynkę nie dacie rady? O wodzie na kawę to można potem jak już dom będzie, albo jak zima przyjdzie na budowę. Przymiarki robię, żeby bez grzechu się odbyło. Obawiam się, że za bardzo z gruntu to on nie wylezie. Na przykład. Piramidy oczywiście że są okay . Dlaczego? Bo stoją od dawien dawna. W tym czasie zniesły wiele żywiołów i nadal stoją. Stoją, choć trochę jakby rozszabrowane to jednak nie wszystkie rozwikłane. Dom wcale nie musi zaraz wyłazić z gruntu - widziałem i takie. Całkiem, całkiem nawet na niepogody albo tornady.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kolor oczu dziewczyny (bardzo ładne zresztą) adekwatne do panujacego tam klimatu
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To studentka z Jakucka. Ale jaka piękna toaleta(ten trójkątny szałas na śniegu) w drodze na stację benzynową.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie jest tam osobne pomieszczenie dla inwalidów i dla matek z dziećmi...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pewnie jest tam osobne pomieszczenie dla inwalidów i dla matek z dziećmi... Tak w podziemiach.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Facet jest w krótkim rękawie i krótkich spodniach. Pewnie tam w pomieszczeniu cieplutko... jakieś minus 20...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Latem tzn. przez około 3 miesiące maja tam po +30 st.C.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To to mają spore różnice temperatur...prawie 90 stopni...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tak, amplituda duża.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
My, w porównaniu do nich, to mamy komfort termiczny (i nie tylko termiczny) i jeszcze narzekamy...
|
|
|
|
|
|
|
|