renia
|
Moja siostra z Niemiec dzwoniła kilka dni temu bardzo przejęta tamtejszą pogodą. Jeszcze parę dni temu oni włączali ogrzewanie w domu (z rana 4 stopie ciepła), nie wiem jak jest teraz...ponoć ciepłych dni tam w tym roku w ogóle nie było, tylko zimne deszczowe. Siostra nawet w ogródku nie posiała... Mówiła ona jeszcze, że nawet liczba samobójstw tam się zwiększyła przez te nastroje depresyjne związane z pogodą...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dziwna pogoda wczoraj byla, lalo z 5 razy, przypiekalo slonce, wialo i w ogole jak w jakims kalejdoskopie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
adamel
Go
|
Czas budować arkę...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie za miesiąc będą suszą straszyć... (albo suchą szosą )
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Czas budować arkę...
I zbierac zwierzyne , U nas sloneczko caly tydzien ,w ogrodku wszystko rosnie dwa razy szybciej niz normalnie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cały inwentarz łącznie z żoną...
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Cały inwentarz łącznie z żoną... Zone bym zostawil ,moze sie jakas nowa znajdzie po potopie
|
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Gwałtowne burze nad Polską, trąba powietrzna w łódzkim
Fala gwałtownych burz i obfitych opadów deszczu przeszła przez Polskę. W Małopolsce doszło do lokalnych podtopień, a silny wiatr pozrywał dachy z domów. Polscy Łowcy Burz podają z kolei, że w okolicach Sieradza przeszła trąba powietrzna. Tylko w Małopolsce i świętokrzyskim strażacy interweniowali ponad 170
To pewnie juz stary news ,jak tam po trabie? ,szkoda ze nie nad Warszawa i wyciagla tych w sejmie
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Właśnie, takie przedpotopowe to już się nie liczą... Stare wino jest w cenie ,stare zony tez ,ile tam wiedzy w glowach np na temat gotowania ,sama sztuka ,te mlode dopiero musza sie uczyc
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
WODA, OGIEŃ, ZIEMIA, POWIETRZE Cztery żywioły działają na całej planecie Ziemia!! Czy ktoś się obudził? i WIE??? Czy nadal jest martwy duchowo i śpi
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
WODA, OGIEŃ, ZIEMIA, POWIETRZE Cztery żywioły działają na całej planecie Ziemia!! Czy ktoś się obudził? i WIE??? Czy nadal jest martwy duchowo i śpi W związku z pogodą? Zaintrygowałaś mnie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
WODA, OGIEŃ, ZIEMIA, POWIETRZE Cztery żywioły działają na całej planecie Ziemia!! Czy ktoś się obudził? i WIE??? Kapitan Planeta!
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
WODA, OGIEŃ, ZIEMIA, POWIETRZE Cztery żywioły działają na całej planecie Ziemia!! Czy ktoś się obudził? i WIE??? Czy nadal jest martwy duchowo i śpi W związku z pogodą? Zaintrygowałaś mnie. Cztery żywioły armia.....proszę pomyśleć logicznie
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
WODA, OGIEŃ, ZIEMIA, POWIETRZE Cztery żywioły działają na całej planecie Ziemia!! Czy ktoś się obudził? i WIE??? Czy nadal jest martwy duchowo i śpi W związku z pogodą? Zaintrygowałaś mnie. Cztery żywioły armia.....proszę pomyśleć logicznie Taaa, wiem, coś idzie, idzie i nie może dojść Ale żeby zaraz logicznie...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
a jak nie przyjdzie,to wtedy teoria sie sypnie?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
a jak nie przyjdzie,to wtedy teoria sie sypnie? Może to taki Taniec Deszczu, tańczysz, aż spadnie
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Planeta jeszcze nie jest martwa, ma swoje życie, nastroje i z pewnością nas nimi jeszcze uraczy . Do tego nawarstwia się sporo energii - np. pochodnej ludzkiej egzystencji.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Planeta jeszcze nie jest martwa, ma swoje życie, nastroje i z pewnością nas nimi jeszcze uraczy . Do tego nawarstwia się sporo energii - np. pochodnej ludzkiej egzystencji. Pogląd, że możemy naszej kulce zagrozić czy nawet pokazać coś czego nie widziała, jest co najmniej zadzieraniem nosa. Co najmniej
|
|
|
|
|
|
|
|