Gavroche
|
Pogoda dynamicznie zmienia się. Wczoraj śniegu i mrozu nie było. Ale ciemno - jasno i ciepło- zimno (no prawie zimno) oraz sucho- mokro było. We Lwowie ma być tak jak u nas ale na dalszym terytorium Ukrainy słonecznie i bardziej sucho. Podobno to Moskwa podsyła cieplejsze powietrze. Tak gadali w telewizorze. W Ojmiakonie do + 11 st.C, ale już w nocy bez mrozu do + 5 st.C a w Wierchojańsku do + 15 st.C i wieczorem może pokropić. O, to coś nowego Zerknęłam co w Moskwie, eee coś oszukują. Tam ma być nawet chłodniej niż u nas i padać. To od nich taka znowu dobroć nie przychodzi jak u nas w telewizorze gadali. A u mojej córki w UK na Wybrzeżu słonecznie i +21 st.C. I ma tak być, bez deszczu. Tylko, żeby zaraz nie ogłaszali stanu klęski żywiołowej jak w zeszłym roku. Za podlewanie wężem ogródka 1000 Funtów kary i wszędzie plakaty" jesteśmy w stanie suszy". Dramat. No, widziałem, Angole to bździuchy Bździuchy, ale dobrze płacą. Jednak mięso mają śmierdzące. Nie jadłem ludzkiego, żadnej narodowości, ale podobno śmierdzące, fakt.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A to trzeba jeść, żeby wiedzieć, czy mięso śmierdzi? W tym ludzkie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A to trzeba jeść, żeby wiedzieć, czy mięso śmierdzi? W tym ludzkie. Nie, ale poćwiartować raczej tak
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A to trzeba jeść, żeby wiedzieć, czy mięso śmierdzi? W tym ludzkie. Nie, ale poćwiartować raczej tak Coś musiałem przegapić. Moje śmierdzi bez poćwiartowania.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A to trzeba jeść, żeby wiedzieć, czy mięso śmierdzi? W tym ludzkie. Nie, ale poćwiartować raczej tak Coś musiałem przegapić. Moje śmierdzi bez poćwiartowania. Moje nie, mimo żem nie od stóp do głów optymalny Może to kwestia dojrzewania?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To kwestia tego... no... bukietu.
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Straszne... już Wenecja przestanie być dla nich atrakcją, będą ją omijać szerokim łukiem...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A! Przypomniałem sobie. Czemuż to w tym roku "Zośka" i dzielni "Ogrodnicy" zostali pominięci, a do komarów się przywaliliśmy... ... i pływania. Na przykład. Ładnie temat zagadałem?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie żeby specjalnie, przypadkowo raczej. Pytania wymagają zastanowienia gdyż: "13 Czy jest jakiś człowiek, który może poznać, jaka jest szerokość i długość ziemi? Któremu wszystkie miary zostały pokazane? 14 Lub czy jest jakiś człowiek, który może poznać długość nieba oraz jaka jest jego wysokość i na czym jest ono ustawione i jak wielka jest liczba gwiazd i gdzie wszystkie światła odpoczywają?" ... Mam! Odpowiedź prosta i właściwie bez zastanowienia. Nie ma takiej potrzeby żeby był- zaś coś popieprzy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
pieklo , pieklo i pieklo, to to sobie wzialem ksiazke i mysle pojde sie poopalam. no i z godzinke sie popieklem a teraz to burza i pioruny wala i jest piekne powietrze cudo pogoda
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
pieklo , pieklo i pieklo, to to sobie wzialem ksiazke i mysle pojde sie poopalam. no i z godzinke sie popieklem a teraz to burza i pioruny wala i jest piekne powietrze cudo pogoda Dla tych co mają dach nad głową i dla ogródka.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
och mowie wam alez dziwna pogoda u mienia pieklo jak pierun i nagle ni w piec ni w dziesiec tak przylalo, ze jakby kto wiadrem wode lal. schowalem sie w domu, wyszeldem na balkon a tu na balkonie spiekota, ze hej! slonce pieklo deszcz lal i dodatkowo gradu jeszcze ktos dodal. Wiec wygladalo to tak, ze czytalem sobie ksiazke i sie opalalem w ulewna ulewe polaczona z gradobiciem viva pogoda!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
a potem wyjszla piekna tecza a potem znowu spieklo szybko wilgoc a teraz juz gdzies tam grzmi..
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
bylo tak dziwnie, ze az zdjecia porobilem hehehe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Pogoda ostatnio taka że trudno cokolwiek planować.
|
|
|
|
|
|
|
|