RafałS
|
RafałS, można wiedzieć co jest na tej Twojej fotce?
Oczywiście, już włączam pamięć, za chwilę się przypomni... Już wiem! To taka mała mekka sera Gruyere w miejscowości Gruyere, gdzie można podglądać sobie takie sery przy "pracy", tudzież podziwiać piękne widoki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki, nie wpadłabym na ten ser... (ale chyba już coś o tym pisałeś )
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja półnago tylko. Tak taktowniej.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dzięki, nie wpadłabym na ten ser... (ale chyba już coś o tym pisałeś ) O serze to za dużo nie pamiętam. Dobry... jak dobry ser! No i śmietana dobra, gęsta, ni to słodka, ni to kwaśna, wysokoprocentowa. W sam raz.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja półnago tylko. Tak taktowniej. Moje dzieciaki wyjechały na grę w paintball laserowy, tak, że nie muszę dbać o taktowny wygląd...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale ja nie jestem listonoszem.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Piękne niebo, ciemne i gwieździste . Właśnie wróciłem z krótkiego przeglądu. Przyuważyłem sobie kilka samolotów, 1 satelitę (lub śmiecia kosmicznego ), 3 szybkie obiekty - meteory, że tak powiem (ze wschodu, na zachód). Oprócz tego ze dwa nietoperze.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
oj pieklo pieklo, ale od wczoraj byurzowo i fajnie. dodatkowo fajniej, bo zabralem sie za malowanie wszystkich pokoi a po poludniu bym sie upiekl. ale na szczescie sa burze hehe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Oberwanie chmury z tą pogodą . Akurat ulewa złapała mnie gdy relaksowałem się z piłką na boisku. Właściwie zdążyłem się trochę rozruszać, daszek też się znalazł. Tak więc dużo nie zmokłem, akurat na schłodzenie, bardzo przyjemnie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pogoda jak zwykle nietypowa. No bo który to już dzień tego lata, z temperaturą znacznie powyżej 30 stopni? W lipcu/sierpniu tego roku odnotowałem tych dni znacznie więcej niż w latach ubiegłych. Właściwie nie pamiętam aby było ich kiedyś więcej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może przez to zbliżające się przebiegunowanie magnetyczne Słońca?
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A może chemtraile się skończyły?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coś mi nos podpowiada, że tak...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A mój nos się rzadziej myli niż badania naukowe...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Kolejny gorący dzień w najgorętszym rejonie Polski . Dziś w cieniu odnotowałem ponad 38 st. C. Ciekawe czy znów lato przeciągnie się bardziej w stronę jesieni.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...jeszcze teraz 24 st. C... A teraz jeszcze 27 st. C. O to jest ciekawe bo teraz jeszcze 27 st. za oknem, a później jest. A do tego słonko wcześniej się nieco chowa już.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
C. Ciekawe czy znów lato przeciągnie się bardziej w stronę jesieni. Jakby co, to ja jestem - za.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przyłączam się do babiego lata...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja również jestem za, ale poczekamy - zobaczymy czy znów nam się pory roku nieco przefazują. A dzisiejszej nocy, po raz pierwszy poczułem chęć zastosowania zwyczaju praktykowanego tu i ówdzie w Hiszpanii. Mianowicie spania pod zmoczonym ręcznikiem. Wystarczył nieduży, tylko na górne partie. Wysechł do rana.
|
|
|
|
|
|
|
|