Gavroche
|
Ładne niebo przynajmniej . Podsumowałbym to tak że cieszyliśmy się w tym roku zaledwie trzema ciepłymi miesiącami, z czego jeden był właściwie nieznośnie gorący. No. Bo fajnie to dopiero się zaczyna
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo to u nas przez jedenaście miesięcy zima, a potem to już tylko, lato, lato...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zima - pstryk. Lato - pstryk.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zima - pstryk. Lato - pstryk. Normalne zmiany, szkoda, że nie urodziłem się bliżej epoki lodowcowej, zima jest świetna. Ostra, schludna, chłodna i dumna
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No fajna, z perspektywy podzwrotnikowej czy cuś gdzieś...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zima - pstryk. Lato - pstryk. Normalne zmiany, szkoda, że nie urodziłem się bliżej epoki lodowcowej, zima jest świetna. Ostra, schludna, chłodna i dumna Szczególnie odwilże?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zima - pstryk. Lato - pstryk. Normalne zmiany, szkoda, że nie urodziłem się bliżej epoki lodowcowej, zima jest świetna. Ostra, schludna, chłodna i dumna Szczególnie odwilże? To mnie boli najbardziej
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale za to jak znowu mróz zetnie, to dopiero jest jazda!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale za to jak znowu mróz zetnie, to dopiero jest jazda! Trzeba chodzić krokiem gejszy
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Albo Radziowym łyżwowym jeszcze można
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zima - pstryk. Lato - pstryk. Normalne zmiany, szkoda, że nie urodziłem się bliżej epoki lodowcowej, zima jest świetna. Ostra, schludna, chłodna i dumna Szczególnie odwilże? To mnie boli najbardziej Boli najbardziej jak potem zetnie i wywiniesz orła.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Albo Radziowym łyżwowym jeszcze można Nie ma przeciwskazań. Ale za to jak znowu mróz zetnie, to dopiero jest jazda! Trzeba chodzić krokiem gejszy A wystarczy nieco się z Ośrodkiem Ciężkości ugiąć i kopytka bez strachu wyciągnąć- ja umiem. A wkrótce 82-latka też mozolnie próbuje głuptaska naśladować. O! Przypomniałem sobie. Mama całkiem niedawno, w mieszkaniu, w pogoni za muszką lub komarem wywinęła orła. A przecież już jedna kość strzałkowa zadrutowania i po upadku... nic. Wstała i po dwóch dniach mi o tym wspomniała, bo przypomniała sobie. Zastanawiam się nad sensem tak durnego powiedzenia- "nie urodzi kura sokoła". Ale w tym przypadku młodsze Rodzeństwo mam na myśli.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Za to "góra urodziła mysz" łatwe się wydaje...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Łatwe, bo nielogiczne. Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Uwielbiam ciepłą jesień. Jest piękna, złotawa, krucha i miła.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W moich stronach dziś prószyło... złotolistowiem. Zieleń dzielnie się trzymała, ale gościmy ciepło od kilku dni. Oby jak najdłużej.
|
|
|
|
|
|
|
|