Radzio
Go
|
O toto.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
"Stokrotka rosła polna A nad nią szumiał gaj..." Z tym gajem to nieprawda bo wycięli. Ale stokroteczki mnogo wyległy na trawniki. Tak im ten paździerz przypaździerzył. 23 st. C, w cieniu.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bardzo przyjemne jest to ocieplenie globalne
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Chyba jednak trzeci z rzędu październik zaliczę w poczet przefazowania lata na jesień. Teraz tylko czekać czy i zima znów się na wiosnę obsunie?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chyba jednak trzeci z rzędu październik zaliczę w poczet przefazowania lata na jesień. Teraz tylko czekać czy i zima znów się na wiosnę obsunie? Można szukać prawidłowości, owszem. Ale cechą zmian klimatycznych są raczej anomalie
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A być i tak może, że takie przefazowanie chwilowym li tylko będzie i za anomalium uznać będzie je trzeba?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A w Wierchojańsku -20 st.C.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W Ojmiakonie -26 st.C. Brr.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Stokrotka rosła polna A nad nią szumiał gaj..." Z tym gajem to nieprawda bo wycięli. Ale stokroteczki mnogo wyległy na trawniki. Tak im ten paździerz przypaździerzył. 23 st. C, w cieniu. Będą gaje. Moje Dzieci leniwe są, jak ja. O, to pogoda w sam raz dla Gavra, bo lubi zimno i ciemno Znaczy jak, nekromanta? Bo przecież nie nekrofil!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dzisiaj dłużej się rozpędzała, dała jeszcze radę dobić do 20 st. C.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Stokrotka rosła polna A nad nią szumiał gaj..." Z tym gajem to nieprawda bo wycięli. Ale stokroteczki mnogo wyległy na trawniki. Tak im ten paździerz przypaździerzył. 23 st. C, w cieniu. Będą gaje. Moje Dzieci leniwe są, jak ja. O, to pogoda w sam raz dla Gavra, bo lubi zimno i ciemno Znaczy jak, nekromanta? Bo przecież nie nekrofil! A czemu przedrostek "nekro", a nie "krio"?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ponieważ w niskich temperaturach, to się żywność dobrze przechowuje. Znaczy żarcie. Bądź kontuzje, zwyrodnienia. Ale tylko po to by organizmowi dać szansę i czas żeby jakoś się w końcu pozbierał do kupy i rozpoczął istniejący proces samo naprawczy- wreszcie!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
I znów, długo to słońce mgły rozpirza. Ale jest 21 na termometrze.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale mgła tak fajnie otumania i łysiejących przed wścibstwem chroni. Z tym rozdmuchiwaniem ma pośpiechu, bo niby skąd miałby się brać. Chyba, że kto "chory".
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A dziś nie ma mgieł. Za to chmury są. Jeszcze przed chwilą było ich mniej. Nawet sobie jednego chemtraila obserwowałem, ale potem o nim zapomniałem, a jak przypomniałem to go już nie widziałem bo niżej były te chmury właśnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tegoroczna jesień cieplejsza jest od wiosny...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No, ze dwa wieczory się grzało jak dotąd.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale ciepło (ponad 20 st. C. już), chmury się z lekka rozpierzchły. No i teraz to nawet chemtraile powyżej widać.
|
|
|
|
|
|
|
|