RafaĹS
|
O-ho! NiektĂłre Ĺysodrzewy zakryte zielonkawÄ
nibymgieĹkÄ
.Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W Hamburgu juĹź jest zielona "poĹwiata" na niektĂłrych gatunkach drzew....
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
ZdarzajÄ
siÄ takie historie. A w lesie grzyby...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W Niemcach wszystko moĹźliwe.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
A we Lwowie kiziĹ juĹź siÄ ĹźĂłĹci.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Te grzyby to u mnie... w lodĂłwce juĹź, bo jakieĹ takie jakby z tych podĹciĂłĹkowych. WymyĹem se z ziemii i se mam. Teraz oglÄdzin bÄdzie kolej...Â
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Te grzyby to u mnie... w lodĂłwce juĹź, bo jakieĹ takie jakby z tych podĹciĂłĹkowych. WymyĹem se z ziemii i se mam. Teraz oglÄdzin bÄdzie kolej... To jakby zwĹoki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Te grzyby to u mnie... w lodĂłwce juĹź, bo jakieĹ takie jakby z tych podĹciĂłĹkowych. WymyĹem se z ziemii i se mam. Teraz oglÄdzin bÄdzie kolej... jakie grzyby?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Te grzyby to u mnie... w lodĂłwce juĹź, bo jakieĹ takie jakby z tych podĹciĂłĹkowych. WymyĹem se z ziemii i se mam. Teraz oglÄdzin bÄdzie kolej... jakie grzyby? NapisaĹ, Ĺźe z ziemi. Powiadam Ci, Ĺźe zwĹoki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...albo trufle...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Nie zaprzeczam, nie potwierdzam. Prowadzone sÄ
czynnoĹci wyjaĹniajÄ
ce.Â
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
WymyĹem se z ziemii i se mam. Teraz oglÄdzin bÄdzie kolej... Normalnie prosektorium.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Nie jestem pewien swoich zdolnoĹci mykologicznych. Aczkolwiek niewykluczone Ĺźe trafiĹy mi siÄ dwie niewielkie trufelki. Hmmm hmm...Â
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Nie jestem pewien swoich zdolnoĹci mykologicznych. Aczkolwiek niewykluczone Ĺźe trafiĹy mi siÄ dwie niewielkie trufelki. Hmmm hmm... RyĹeĹ ryjkiem?
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Co tu z takimi zrobiÄ, jak to siÄ je?Â
|