Gavroche
|
U mnie skończy się , w prowincjach północnych zacznie się. A mówią, źe świat jednaki taki...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tzn. taki jaki taki?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tzn. taki jaki taki?
No, że koło każdego McDonalda i H&M kasztany kwitną tak samo w matur czas... A tu się okazuje, że gdzieniegdzie nawet kasztanów nie ma, tylko kasztanowce Internet dobra rzecz
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A no tak. Ale to wytną przecież.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Bzowców" nie wytną, ładnie pachną, w utrzymaniu zdrowia są placebo-pomocne. Poza tym zrobi się wkoooło asfaltu ekrany ochronne i będzie można ganiać w nich choćby z prędkością "za światła". Piękny to będzie widoczek. Albo, ... albo zaś "nie rozumiem".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
24 stopniCe, niewiele więcej jak wczoraj. Pasowałoby mi tak przez cały rok.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja z kolei sie ciesze jak nadejda chmury i robi sie tak szarawo, jakby ktos zaslonil zaslony. Jak jeszcze siapi delikatny deszcz to jestem wniebowziety, mam wrazenie takiej przytulnosci klimatu i szukam wygodnego miejsca zeby z ksiazka sie gdzies zainstalowac. Wkurza mnie, ze slonce psuje mi to wszystko.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja z kolei sie ciesze jak nadejda chmury i robi sie tak szarawo, jakby ktos zaslonil zaslony. Jak jeszcze siapi delikatny deszcz to jestem wniebowziety, mam wrazenie takiej przytulnosci klimatu i szukam wygodnego miejsca zeby z ksiazka sie gdzies zainstalowac. Wkurza mnie, ze slonce psuje mi to wszystko.
A ten deszcz to Ci kartek nie moczy w książce?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie, jest elektroniczna
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie, jest elektroniczna I water resistant?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No, ba. Przeciez pod woda nie siedze z nia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No, ba. Przeciez pod woda nie siedze z nia
Czyli lubisz siedzieć w pomieszczeniach... Czasami fajne, ale żeby tak cały czas?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie, jest elektroniczna A jak z dostepnością tytułów, równocześnie z wydaniem papierowym sie pokazują?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Teraz przewaznie tak, i to czesto sa tansze niz papierowe. Od dawna sie zabieralem, w koncu obliczylem ostatnio, ze wydaje tyle na papierowe, ze trzeba zaczac troche oszczedzac i czytnik to teraz tansza alnternatywa.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Teraz przewaznie tak, i to czesto sa tansze niz papierowe. Od dawna sie zabieralem, w koncu obliczylem ostatnio, ze wydaje tyle na papierowe, ze trzeba zaczac troche oszczedzac i czytnik to teraz tansza alnternatywa.
Bez wątpienia. I możesz mieć multum książek ze sobą. Podobno też ekran nie męczy tak wzroku, jak zadrukowany papier... Sto razy wolę jednak papierowe wersje, lubię zaginać róg
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Widuję jak korzystają niektórzy z ebooka, ale nie miałem jeszcze w ręku i ciężko mi się odnieść co bym wolał. Czasopisma wolę papierowe niż te w formie elektronicznej, jakoś te przeglądanie stron na ekranie mnie nie ujęło. Są natomiast wyjątki jak np. instrukcje, które wygodniej mieć i przeglądać elektronicznie.
|
|
|
|
|
|
|
|