Autor
|
Wtek: Pogadajmy o pogodzie.. (Przeczytany 1495776 razy)
|
Gavroche
|
Widuję jak korzystają niektórzy z ebooka, ale nie miałem jeszcze w ręku i ciężko mi się odnieść co bym wolał. Czasopisma wolę papierowe niż te w formie elektronicznej, jakoś te przeglądanie stron na ekranie mnie nie ujęło. Są natomiast wyjątki jak np. instrukcje, które wygodniej mieć i przeglądać elektronicznie. Jest jeszcze audiobook, dla mnie niestrawny całkowicie, ale na przykład teść mojej siostry, który wykańcza wnętrza domów, bardzo sobie chwali.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Swego czasu przeczytałem na ekranie książkę (500, może ponad stron). Nigdy więcej, raczej.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Swego czasu przeczytałem na ekranie książkę (500, może ponad stron). Nigdy więcej, raczej. Podobnie, ale czasem nie mam pod ręką papieru...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No... a ja tuszu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No... a ja tuszu. Paznokcie też malujesz? U gitarzystów to nawet fajnie wygląda
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Widuję jak korzystają niektórzy z ebooka, ale nie miałem jeszcze w ręku i ciężko mi się odnieść co bym wolał. Czasopisma wolę papierowe niż te w formie elektronicznej, jakoś te przeglądanie stron na ekranie mnie nie ujęło. Są natomiast wyjątki jak np. instrukcje, które wygodniej mieć i przeglądać elektronicznie. Kupilem okazyjnie po duzo nizszej cenie nowke. Ostatnio w zakladce "poszukiwane" nazbieralo mi sie pare ksiazek, ktore osiagaja dziwnie absurdalne ceny na allegro, a w postaci cyfrowej udalo mi sie je zdobyc, wiec przeanalizowalem sytuacje i wyszlo na to, ze zaoszczedzilem. Troche sie ciezko przyzwyczaic ale ogolnie jest ok
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Jest jeszcze audiobook, dla mnie niestrawny całkowicie, ale na przykład teść mojej siostry, który wykańcza wnętrza domów, bardzo sobie chwali.
Mam znajomego, który potrafi iść na spacer po mieście słuchając audiobooka. Pytałem go, czy ma aż taką podzielność uwagi, że przechodząc przez pasy jednoczesnie słucha ze zrozumieniem. Twierdzi, że tak, ale nie przepytuje go z tego, bo az tak mnie to nie interesuje. Ja w każdym bądź razie tak bym nie umiał, nawet leżąc w łóżku, wolę czytać.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Paznokcie też malujesz? U gitarzystów to nawet fajnie wygląda A rzęsy, też chyba?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Paznokcie też malujesz? U gitarzystów to nawet fajnie wygląda A rzęsy, też chyba? To tym tuszem The Cure nie razili wcale wyglądem, w przeciwieństwie do innych...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Było było takich wizerunków. A kto ich tam wie jakim tuszem, nie badałżem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Było było takich wizerunków. A kto ich tam wie jakim tuszem, nie badałżem. Babskim tuszem pewnie Teraz są dla mężczyzn, bo nasze rzęsy są inne Badałżem. Świetne, pieści ucho. Jeszcze jedno dałeś takie fajne, ale nie ma szans, bo piszo tu, że hoho
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wiadomo - pogoda temat rzeka. Ale, ale miałem sobie powierzchni Marsa doglądać, a tu kondensaty nasunęłły.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Hhaa! Pokazał się, czerrrwony jak zwykle. To by było na tyle, znów jakieś przesłony, a i pies o okno się upomniał.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Hhaa! Pokazał się, czerrrwony jak zwykle. To by było na tyle, znów jakieś przesłony, a i pies o okno się upomniał. Macie wspólne?
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Macie wspólne?
To na Marsa dzisiaj - tak.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Macie wspólne?
To na Marsa dzisiaj - tak. Z tekstu wynika, że rotują Ale jakim algorytmem, to matematyczaki tylko...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
... Ale jakim algorytmem, to matematyczaki tylko...
Jak to w windowsie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|