RafałS
|
Fajny program, teraz go "wszyscy" zgapują.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Kwiecień nie dobiegł końca, a tu co? Dżungla zielona wyrosła. A trzeba wiedzieć że w klimacie umiarkowanym niezgorsza tropikalnej dżungla potrafi wyrosnąć.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kwiecień nie dobiegł końca, a tu co? Dżungla zielona wyrosła. A trzeba wiedzieć że w klimacie umiarkowanym niezgorsza tropikalnej dżungla potrafi wyrosnąć. Pewnie, nawet pnącza mamy odpowiednie. Zawsze robiło na mnie wrażenie, jak życie eksploduje w Puszczy w miejsce jednego starego drzewa...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pnącza, kolce, "parzydełka". Nie idzie iść... A jeszcze jak stare drzewo leży niesprzątane, też dzieje się wówczas.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Stare odchodzi, nowe przychodzi, taki jest porzadek tego świata.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pnącza, kolce, "parzydełka". Nie idzie iść... A jeszcze jak stare drzewo leży niesprzątane, też dzieje się wówczas. "Tętno pierwotnej puszczy"
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W Wierchojańsku -9 st.C. a w Ojmiakonie 0 st.C. Ma potem być -4 st. a w ciągu tygodnia i do - 10 st.C. U nas lepiej. Jak dobrze u nas. Po prostu wspaniale.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wiosna, panie sierżancie. W Ojmiakonie +5 st.C, w Wierchojańsku +3 st.C.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A w Wejherowie plus 14...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziki. Właśnie zagapiłem się na cztery dorosłe i 17 maluchów. Cóż za pogodny widok.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Słodkie mordki mają, a maluchy są urocze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja dziś raniutko byłem z psem i widziałem jak oboje rodzice srok pilnowali młodych przy nauce latania Cztery mniejsze i dwa większe biało-czarne ptaszory na tle klombu z żółto-niebieskimi bratkami A kruki? Co z krukami, Radziu?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A Edyta sroczki pilnowala?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A Edyta sroczki pilnowala? Malowała, bo widoczek ładny
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja dziś raniutko byłem z psem i widziałem jak oboje rodzice srok pilnowali młodych przy nauce latania Cztery mniejsze i dwa większe biało-czarne ptaszory na tle klombu z żółto-niebieskimi bratkami A kruki? Co z krukami, Radziu? Kruki są w bibliotece.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja dziś raniutko byłem z psem i widziałem jak oboje rodzice srok pilnowali młodych przy nauce latania Cztery mniejsze i dwa większe biało-czarne ptaszory na tle klombu z żółto-niebieskimi bratkami A kruki? Co z krukami, Radziu? Kruki są w bibliotece. A co z sowami?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"No, proszę cię ..." Cały atlas ptaków zamierzasz wymienić. O krukach poczytaj sobie w bibliotece, tam jest pierwszorzędna wiedza- bo jest!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"No, proszę cię ..." Cały atlas ptaków zamierzasz wymienić. O krukach poczytaj sobie w bibliotece, tam jest pierwszorzędna wiedza- bo jest! Chyba dawno w bibliotece nie byłeś
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jakiś czas temu "Ogniem i mieczem" wypożyczyłem. Pewną historyjkę i bez wnikania w szczegóły, sobie ją przypomniałem- jakbym instrukcję jaką czytał. Teraz w gazety ślepić nie potrzebuję. Trochę są inne kostiumy- cała różnica. ..., może deszcze były bardziej obfite.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakiś czas temu "Ogniem i mieczem" wypożyczyłem. Pewną historyjkę i bez wnikania w szczegóły, sobie ją przypomniałem- jakbym instrukcję jaką czytał. Teraz w gazety ślepić nie potrzebuję. Trochę są inne kostiumy- cała różnica. ..., może deszcze były bardziej obfite. A diabeł tkwi w szczegółach...
|
|
|
|
|
|
|
|