Radzio
Go
|
Diabeł tkwi w powtarzalności ... błędów.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Diabeł tkwi w powtarzalności ... błędów.
Ludzka natura, zawsze powtarzam...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ludzka natura była, jest, i ... no właśnie ... źle odżywiona. Tu się nasze drogi rozchodzą... Ty uważasz, że plastyczna ona, ja, że niezmienna
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W Wierchojańsku w nocy - 4 st.C a w dzień + 13 st.C. w Ojmiakonie w nocy 0 st.C a w dzień + 4 st.C. U nas lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W Wejherowie ma być dzisiaj 22oC w cieniu...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pora złapać oddech gdyż burza wymieniła właśnie powietrze na świeższe. W ogólę Aura zagrała dziś ciekawy koncert. Najpierw duchota-ciepłota, potem z pół godzinki odgłosów nadciągającej burzy, niczym z kręgielni. Właściwie nieustające pogłosy, bez przerwy choćby sekundowej. Następnie intensywny grad lodowy z deszczem i błysakawiczne napełnienie spragnionych kanalizacji...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Rześkie powietrze po burzy, to jest to.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rześkie powietrze po burzy, to jest to. I spragnione kanalizacje wzdychają z ulgą, napojone
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Bo ja wiem czy wzdychają, bokiem im jednak wyszło.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo ja wiem czy wzdychają, bokiem im jednak wyszło.
A jutro kac...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A jutro kac...
A to u tej no... Aluzji chyba.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Łapie się łapie tego powietrza, ale zdaje się że na długo to nie wystarczy. Sluńce już działa.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Niesamowite! Po strumieniach na ulicach nie ma już prawie śladu. Suchy asfalt/beton. Znów poszło w powietrze, by cieszyć kogoś innego. Z nienacka np.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niesamowite! Po strumieniach na ulicach nie ma już prawie śladu. Suchy asfalt/beton. Znów poszło w powietrze, by cieszyć kogoś innego. Z nienacka np. Umiesz tym znienacka sterować? Podeślij do mnie, bo tu świci i świci...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Oj bo jak przez okno wychynę, bo jak na wschód dmuchnę...
|
|
|
|
|
|
|
|