renia
|
...lepiej nie, bo jeszcze sam wylecisz...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...lepiej nie, bo jeszcze sam wylecisz... I będzie grzmot
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...w sensie bić...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...w sensie bić... Może też zacząć lać
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...w sensie bić... Może też zacząć lać O! Ale śmiesznie Co Ty kombinujesz, Renia? Tutaj tę prezentację próbujesz wstawić?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Spokojnie, spokojnie z tej strony akurat nikt nie przechodzi, a i ręce mam duuugie więc jak to się mówi - zawsze się gdzieś zaczepię.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...w sensie bić... Może też zacząć lać O! Ale śmiesznie Co Ty kombinujesz, Renia? Tutaj tę prezentację próbujesz wstawić? Nie. Na stronę Optymalni - Pomorze...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Powiało, pogrzmiało, parę kropli spadło i po burzy...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tymczasem burza nr 2 - z zachoda próbuje - wykluć się. Jak się tu nie wyczerpie - to może - przybieże jeszcze i dalej nieco objawi się. A nuż do Gavroczkowa dotrze?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tymczasem burza nr 2 - z zachoda próbuje - wykluć się. Jak się tu nie wyczerpie - to może - przybieże jeszcze i dalej nieco objawi się. A nuż do Gavroczkowa dotrze? Dziękuję za dobre słowo, oby Bo wg prognoz to dopiero pojutrze, a sucho, a duszno!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie ma za co. Na razie "dobre" słowo musi starczyć bo coś wolno się to jednak przesuwa...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przeszło, jest deszczyk. No teraz to się do rana może chłodek utrzyma bo "w murach" to 25,5 stopców.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
U nas też się ochłodziło, ale burzy w końcu nie było i bardzo mało popadało.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tymczasem burza nr 2 - z zachoda próbuje - wykluć się. Jak się tu nie wyczerpie - to może - przybieże jeszcze i dalej nieco objawi się. A nuż do Gavroczkowa dotrze? Kukułki są innego zdania.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tymczasem burza nr 2 - z zachoda próbuje - wykluć się. Jak się tu nie wyczerpie - to może - przybieże jeszcze i dalej nieco objawi się. A nuż do Gavroczkowa dotrze? Kukułki są innego zdania. I co z tego? U mnie nadal nic...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale pierdyknęło! Dzięki ci Kriszna!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
U mnie wczoraj tak przylalo i gradem dobilo, ze kaluze po kostki na podworzu byly.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
U mnie wczoraj tak przylalo i gradem dobilo, ze kaluze po kostki na podworzu byly.
Wielkie, silne krople z olbrzymią prędkością walą. Grzmoty, pomruki, złorzeczenia gwałtowne. Dużo elektryczności się nagromadziło
|
|
|
|
|
|
|
|