|
|
Dasna
Go
|
Mnie tez jakoś przestało tam ciągnąć, ale mam ich cały czas na oku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mnie tez jakoś przestało tam ciągnąć, ale mam ich cały czas na oku. Oni tam chyba czują się skrepowani, stale tak w centrum zainteresowania... Chyba, że lubią być na świeczniku... Coby ich podgrzało.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Upały rozgościły się u nas na dobre. Co najmniej przez 2 tygodnie mają nam życie umilać... Pewnie upodobnimy się do Murzynów...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Upały rozgościły się u nas na dobre. Co najmniej przez 2 tygodnie mają nam życie umilać... Pewnie upodobnimy się do Murzynów... Znaczy frędzelki, jak bochny razowca, każdemu wyrosną?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Upały rozgościły się u nas na dobre. Co najmniej przez 2 tygodnie mają nam życie umilać... Pewnie upodobnimy się do Murzynów... Znaczy frędzelki, jak bochny razowca, każdemu wyrosną? Mity.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Upały rozgościły się u nas na dobre. Co najmniej przez 2 tygodnie mają nam życie umilać... Pewnie upodobnimy się do Murzynów... Znaczy frędzelki, jak bochny razowca, każdemu wyrosną? To będzie niespodziewanka... Ale ja chcę się trochę opalić, nie wiadomo jaka będzie reszta lata...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Upały rozgościły się u nas na dobre. Co najmniej przez 2 tygodnie mają nam życie umilać... Pewnie upodobnimy się do Murzynów... Znaczy frędzelki, jak bochny razowca, każdemu wyrosną? Mity. Ale popularne, a ja nie mam doświadczenia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ochłodzenie jakby co, to zamawiam na przedwczoraj.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ooo! Doszło, tak jeszcze ze dwa dni to i w murach będzie akuratnio.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Powiało, popadało, ale jeszcze chyba będzie. Póki co, świeci słońce.
|
|
|
|
|
|
|
|