|
|
RafałS
|
Grzyb się sypie po lesie. Choć już w czerwcu podgrzybka widział acz w jaskiniowych właściwie warunkach to było. Najważniejsze że pogoda znieśniejsza.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak pięknie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Magia przyrody, szkiełka i oka i i i...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale leje. Od popołudnia nieprzerwanie i stabilnie. Chyba jakieś jeziorko nad głową zawisło i wycieka. Wczoraj to i nawet burzę z daleka spotkałem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale leje. Od popołudnia nieprzerwanie i stabilnie. Chyba jakieś jeziorko nad głową zawisło i wycieka. Wczoraj to i nawet burzę z daleka spotkałem.
To celowo, żebyś nigdzie się nie kudlał, tylko oko wygoił
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Aaaa, jakże to zacnie od Pani Aury miłościwej! A oko? Oko pomału dochodzi. Przespało się i przestało płakać bo już nie czuje żadnego kłucia. Lekko rozmyte widzenie jeszcze, minimalnie. Ustąpi ostrości, chyba?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Aaaa, jakże to zacnie od Pani Aury miłościwej! A oko? Oko pomału dochodzi. Przespało się i przestało płakać bo już nie czuje żadnego kłucia. Lekko rozmyte widzenie jeszcze, minimalnie. Ustąpi ostrości, chyba? Mówią, że ubytek rogówki się nie regeneruje, ale o układzie nerwowym, teź tak mówili... Poza tym to mózg rządzi, nauczy się pracy na nowej kamerze i tyle
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Kamerka stara mam nadzieję zostanie - mam sentyment . Ino nieostrość ma ostrości miejsca ustąpić - jakem niegramotnie napisał.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kamerka stara mam nadzieję zostanie - mam sentyment . Ino nieostrość ma ostrości miejsca ustąpić - jakem niegramotnie napisał. Ja teź niegramotnie, bo nie chodziło o całkiem nową, tylko lekko zrysowaną
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Rysa na szkiełku... Trochę nowych atomów i spoleruje się. Nie wiem jak to z odnawialnością w tym zakamarku dokładnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rysa na szkiełku... Trochę nowych atomów i spoleruje się. Nie wiem jak to z odnawialnością w tym zakamarku dokładnie. Musisz jeść świńskie oczęta na maśle
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale specjalne krople do oczu, do stosowania przy urazach, też by mogły nie być głupim pomysłem...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale specjalne krople do oczu, do stosowania przy urazach, też by mogły nie być głupim pomysłem... Zaszkodzić nie zaszkodziłyby, przez trzy dni Tam zwykle dwa-trzy antybiotyki i steryd jest, nie przedostające się raczej do krąźenia ogólnego.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dobrze prawicie, póki co kroplo kuruję się właśnie i czekam... Czekam bo teraz najważniejsze musi isć od wnętrza.
|
|
|
|
|
|
|
|