renia
|
Rysa na szkiełku... Trochę nowych atomów i spoleruje się. Nie wiem jak to z odnawialnością w tym zakamarku dokładnie. Musisz jeść świńskie oczęta na maśle Albo chociaż robić maślane oczy...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rysa na szkiełku... Trochę nowych atomów i spoleruje się. Nie wiem jak to z odnawialnością w tym zakamarku dokładnie. Musisz jeść świńskie oczęta na maśle Fuj.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rysa na szkiełku... Trochę nowych atomów i spoleruje się. Nie wiem jak to z odnawialnością w tym zakamarku dokładnie. Musisz jeść świńskie oczęta na maśle Fuj. Szlachcianka, job twoju mać! A słoninę żre i odciski na rencach od dźwigania nosi
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rysa na szkiełku... Trochę nowych atomów i spoleruje się. Nie wiem jak to z odnawialnością w tym zakamarku dokładnie. Musisz jeść świńskie oczęta na maśle Fuj. Szlachcianka, job twoju mać! A słoninę żre i odciski na rencach od dźwigania nosi Tfu, a Ty choć przeżułeś jakieś oko? Bleeee.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rysa na szkiełku... Trochę nowych atomów i spoleruje się. Nie wiem jak to z odnawialnością w tym zakamarku dokładnie. Musisz jeść świńskie oczęta na maśle Fuj. Szlachcianka, job twoju mać! A słoninę żre i odciski na rencach od dźwigania nosi Tfu, a Ty choć przeżułeś jakieś oko? Bleeee. Rybie jakie pewnie, wydłubywałem szprotom i udawałem, że to kawior
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rysa na szkiełku... Trochę nowych atomów i spoleruje się. Nie wiem jak to z odnawialnością w tym zakamarku dokładnie. Musisz jeść świńskie oczęta na maśle Fuj. Szlachcianka, job twoju mać! A słoninę żre i odciski na rencach od dźwigania nosi Tfu, a Ty choć przeżułeś jakieś oko? Bleeee. Rybie jakie pewnie, wydłubywałem szprotom i udawałem, że to kawior Nie wierzę. Wydłubywałeś oczka? Masz zadatki na seryjnego mordercę.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Oni tak zaczynali.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Patrzy takim smutnym okiem
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Patrzy takim smutnym okiem Pewnie dlatego zjadają, żeby nie patrzył.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale nic z wieprzowiny, a nawet z kobiety jest. A może z dziecka? W naturze samice zjadają łożyska (krowy zjadają?).
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tropik, pora deszczowa. Mokro, ciepło. Ubiór letni nadal w mocy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na pewno to nie jest u ludzi naturalne, prawidłowe...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na pewno to nie jest u ludzi naturalne, prawidłowe... A skoncentrowana pasza dla cieląt jest?
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pora deszczowa, ciepło, burza. Tropik nadal.
|
|
|
|
|
|
|
|