jukor
Go
|
Pora deszczowa, ciepło, burza. Tropik nadal. Ale zapadła ciemność a nic metylowego nie piłem.Ja w ogóle mało piję.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pora deszczowa, ciepło, burza. Tropik nadal. Ale zapadła ciemność a nic metylowego nie piłem.Ja w ogóle mało piję. Tak, pamiętam, może to kurza ślepota
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Pora deszczowa, ciepło, burza. Tropik nadal. Ale zapadła ciemność a nic metylowego nie piłem.Ja w ogóle mało piję. Tak, pamiętam, może to kurza ślepota To wit. A i cynk muszę sobie zapodawać w większych dawkach?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pora deszczowa, ciepło, burza. Tropik nadal. Ale zapadła ciemność a nic metylowego nie piłem.Ja w ogóle mało piję. Tak, pamiętam, może to kurza ślepota Albo skleroza...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mała pora deszczowa nadal. Burzowe pożegnanie lata.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jest i tęcza, na końcu zaś - jest taka możliwość, że znajduje się garniec włoskich orzechów. Gdyż mniej więcej pamiętam co było w tamtym kierunku.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jest i tęcza, na końcu zaś - jest taka możliwość, że znajduje się garniec włoskich orzechów. Gdyż mniej więcej pamiętam co było w tamtym kierunku. W Ameryce mówią na to nuggets?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tam mówią McNuggets, czy jakoś tak.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tam mówią McNuggets, czy jakoś tak.
Wegetariańskie kurczaki z orzechów?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Prędzej z kukurydzy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Taaak, wyraźne ochłodzenie na ten pierwszy dzień jesienny. Jak tak dalej będzie to i skarpetki trza by przywdziać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i ogrzewanie włączyć...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To później, a tymczasem komfort: 21,6 stopniC. Potem dopiero kolejno - onuce, podomka, szlafmyca i dopiero ogrzewanie. Najpierw na prund, a potem do komina.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To już masz harmonogram działania na mrozy gotowy...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Taaak, wyraźne ochłodzenie na ten pierwszy dzień jesienny. Jak tak dalej będzie to i skarpetki trza by przywdziać. Ciągle się waham, ale sandałki już dla niepoznaki rotuję. To później, a tymczasem komfort: 21,6 stopniC. Potem dopiero kolejno - onuce, podomka, szlafmyca i dopiero ogrzewanie. Najpierw na prund, a potem do komina. O rzesz, a ja o 19-ście walczę, ale ludzi pomarzniętych w domu kupa, to wycofam się z przyczyn czysto ludzkich.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To już masz harmonogram działania na mrozy gotowy... Wiadomo. Raz że będą kurki gazowe na zimę przykręcać . Dwa że ostatnio nie było zimy więc teraz też może nie być, albo uderzy ze zdwojoną mocą.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A i zapomniałem sobie jeszcze że mi tu sporo mikrofal z okoła dogrzewa.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jeszcze będzie cieplutko...
|