Jarek
Go
|
Czego to ludzie nie wymyślą by emocje zaspokajać ,a lenić się nie ma komu
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nie ma co się tym emocjonować. Frank będzie drogi gdy będzie wojna. Gdy będzie wojna to wątpliwe są spłaty kredytu. Wakacje kredytowe Stawiam tezę, że może być już tylko tani i jeszcze tańszy. Nie prognozuję wojny w najbliższych 10 latach . Nie słucham także jasnowidzów.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najlepiej postawić kilka sprzecznych ze sobą prognoz, wtedy zawsze się trafi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najlepiej postawić kilka sprzecznych ze sobą prognoz, wtedy zawsze się trafi. Otóż to...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Najlepiej postawić kilka sprzecznych ze sobą prognoz, wtedy zawsze się trafi. pamiętam komentarze giełdowe. Jutro zapowiadają się niewielkie wzrosty indeksów. Ale niewykluczone niewielkie spadki , w sytuacji gdyby ...dzień później .. zgodnie z naszymi wczorajszymi prognozami, dzień zakończył się niewielkimi spadkami. Jutro przewidujemy kontynuację. Chyba że waluta amerykańska wzmocni się, lub euro osłabi się w stosunku do ..... pod koniec miesiąca podsumowanie : ( niczym w reżimowym tvn w prognozie pogody ) trafność prognoz 98 %, nasi experci to wysokiej klasy specjaliści. Polecamy wykupić usługę ....
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O toto właśnie. Jak z prognozą pogody u Górali - jutro albo będzie słońce, albo będzie deszcz.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No ciekawe ile to potrwa i ile będzie rano. Na razie -17C bo ja w dziurze siedzę . Ale nie spodziewałem się tyle w czasach ocieplenia.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wróciłem do Niemca ,tutaj plus 4 ale w Ustroniu było fajniej ,nawet przy minus 10
|
|
|
|
|
|
|
|