|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Dlatego "dzikim" żywot się dzieje jak "pączku w maśle". Nawet za "sexy" się biorą w czasie ODPOWIEDNIM,... nie określonym. "Natura zawsze jest logiczna"- nie pamiętam, z Doktora czy Sedlaka mi to zatrybiło...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Uporządkowany chaos" - tak mawiam na to, co z pozoru jest niemożliwe. A rządzi genami jednak cAMP, nawet przed hormonami.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czyli glod?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
cAMP jest potocznie zwany "sygnalem glodu" jezeli nie zrozumiales. Poza tym nie wiem o czym bajdurzysz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dokładnie, dieta tłuszczowa jest mimetykiem (naśladowcą) głodu. Oczywiście nie dokładnie, ale wiele mechanizmów jest takich samych, taki głód przy zaspokojeniu wszystkich potrzeb.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Dokładnie, dieta tłuszczowa jest mimetykiem (naśladowcą) głodu. Oczywiście nie dokładnie, ale wiele mechanizmów jest takich samych, taki głód przy zaspokojeniu wszystkich potrzeb. Aha, to Wy o "wyższej matematyce". A ja myślałem, że jak zwykle. W temacie cAMP to ja się nie wypowiem. Wolę nie zabierać głosu o czymś, o czym mam MGLISTE pojęcie
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wskazane dalsze badania nad tym cykloadenozytrzypięciosranem , a nawet konieczne.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to zależy ile się da zarobić...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to zależy ile się da zarobić... Dokładnie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale numer, 6C nawet, bardzo wczesną porą. Nie pierwszy raz tego "lata". Dlatego w dzień idealnie. Dobry!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I ja wolę chłodek, ale znowu nadchodzi ciepełko...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja lubię takie średnie temperatury, bez żadnych skrajności...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
A jak się ustala te średnie temperatury, bez uwzględnienia żadnych skrajności.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Według Reni byłoby najlepiej.
|