Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
I stokrotki... Stokrotki zimują w gruncie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
I ciężko się pozbyć tego chwastu z trawnika.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale jak chce się je mieć na trawniku, to trzeba najpierw je zasiać...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale po co komu chwast na trawniku? W tym roku miałem tylko kilka mleczków do wyrwania, a bywały lata, że 3-4 wiadra wynosiłem na kompost za jednym przejściem. W zasadzie zwalczyłem to badziewie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jeśli komuś się takie "chwasty" podobają to co?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To niech sobie hoduje.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Problem w tym, że teraz jest "dobra zmiana", a naczelnik się nie wypowiedział w tej kwestii. Ale schabowego z kapustą zje i nawet pierogi ruskie, to już wiadomo, że można! Tylko aby mu ruskie przez gardło przeszło, to musiał to po prostu "pierogi" nazywać! ... Portal przypomina też, że Kaczyński jest jedynym czynnym politykiem w Sejmie, który odwiedzał ambasadę ZSRR. ? Pewnie to Panów zdziwi, ale dostałem zaproszenie i poszedłem z ciekawości ? mówił Kaczyński w wywiadzie-rzece udzielonym Michałowi Karnowskiemu i Piotrowi Zarembie... . Grzecznościowo, gościnnie i z ciekawości skosztował. https://nczas.com/2019/05/14/ta-informacja-o-jaroslawie-kaczynskim-wywolala-szok-wojciech-cejrowski-ostro-skomentowal/
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to się z niego antypisior zrobił.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bo na własnym grzbiecie odczuł "dobrą zmianę".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie chcieli się podzielić.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo uznali go za "wroga", bo zaczął nie po myśli pisowców bełkotać w TVPiS. Ręka sprawiedliwości partyjnej jest nieubłagana...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie "prawa i sprawiedliwa", a "prawie sprawiedliwa".
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Plaża obadana. Czasu niewiele, póki woda zdatna do kąpieli, póki miejsce. Najazd wkótce...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Sezon topielcowy rozpoczęty - wczoraj ponoć sześć sztuk aż było!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Sezon topielcowy rozpoczęty - wczoraj ponoć sześć sztuk aż było! W czasach 500+ wynik może być...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
04 czerwca, acz już po desancie na plażę. Od wody, ale żeby było śmieszniej to rowerem... Woda zdatna, ale już jakieś paprochy się formują, ale ok póki należymisiów jeszcze nie za dużo...
|
|
|
|
|
|
|
|