admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26808
|
Ale jak w masce łazi na ulicy, to trzeba omijać na wszelki wypadek, bo zaraża! lub jest inteligentny inaczej - można sobie biedy w kontakcie z takim narobić
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz zdrowi też w maskach chodzą argumentując to tym, że może zarażają nie mając jeszcze objawów. Generalnie maska jest teraz cool i trendy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, bo pysia nie widać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
10 lat temu, jak mówiłem teściowej, że dzieciom lepiej i bezpieczniej będzie się pluskać w jeziorze, niż w basenie, to się dziwnie patrzyła. A teraz baseny budują na wzór jeziorka: http://www.organicpools.co.uk/Co natura, to natura.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czytałem o tym artykuł w jakimś czasopiśmie dla działkowców czy coś takiego. Ponoć w naturalnym zbiorniku wszelkie toksyczne historie typu siarka, metale ciężkie, nawozy są mieszane w strefie przybrzeżnej z naturalnymi koloidami i opadają potem na dno. W chlorowanym basenie natomiast, są elegancko na całej powierzchni rozmieszczone. Ponadto drobne żyjątka zawieszone w toni wodnej, roślinne i zwierzęce żyjątka, mają bardzo dobry wpływ na naszą skórę po wyjściu z wody, taki trochę filtr słoneczny, a długofalowo bakterie skórne się na tym filmie pasą z pożytkiem dla zdolności ochronnej skóry.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ciekawe, w którym świruskom lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To zależy od szczęścia.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie, bo nie wiadomo jaka się komu Syrenka trafi - na rysunku nie widać za wyraźnie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Minus trzy widziałem rano na wyświetlaczu, ale teraz już półtora na plusie. Wiatr przycichł.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie będzie jakiegoś programu Pogoda+?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przydałoby się. No i oczywiście odpowiednie ministerstwo powinno być stworzone.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Samochod dzis odsniezalem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
A tu pomimo 5 stopniowego mrozu w nocy szyby były czyściutkie - musiało być bardzo sucho.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To w nosie powinno wysychać też.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No właśnie, jakoś tak sucho mam, bo nie podciągam.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tylko pięć stopni i lekko dmucha.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dobry! Nocą nawet -9C , ale już antyświralnie+.
|
|
|
|
|
|
|
|