admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Gorąco nadal... Ale ser żółty, śmietana i wędlina dojrzewająca się trzyma bez problemu w tych warunkach! Tylko szlachetniejszy zapach mają, szczególnie ta ostatnia...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Suszona wołowina, orzeszki i łój lepiej by się trzymały.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Aż taki ketogeniczny to ja nie jestem. Pełno tu orzechow laskowych, jerzyn i nikt nie zbiera! Prócz mnie!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Od głowy zależy ile trzeba żreć, a takie pindolenie i usprawiedliwianie się na na tym forum to nic innego jak brak rozpoznania w sobie Gawro, polubiłem Cię dlatego
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Opowiadał mi kiedyś kumpel, jak był w tamtych okolicach. Jechał z lokalsem dość długo samochodem (wsiadali w miejscu, gdzie nie było tak gorąco) i musieli zatankować. Hamerykaniec mówi do niego, jak chcesz iść do środka np. do toalety albo kupić coś do jedzenia, to po otwarciu drzwi biegnij ile masz sił w nogach. Kumpel wzruszył ramionami, otworzył drzwi i... natychmiast zamknął je z powrotem. Opowiadał, że to było takie wrażenie jak otwarcie drzwiczek do piekarnika i próba do jego wejścia - nikomu to się nie uda.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale i u nas, jak na zewnątrz 35, a autoklima na 18-cie ustawiona, to też "parzy" przy wysiadaniu! Pamiętam jak Doktor z tego dostał chrypki, to "opty"- ketonowcy zaczeli pisać po necie, że ma "raka podgardla" czy jakoś tak... Co za chamy, ale przyznaję, po śmierci Czcigodnego Doktora zachowali się netowo przyzwoicie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Taka chrypka ładnie brzmi, kobiety to lubią.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Cala noc lalo, ale super!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najpierw susza, a teraz potop?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Taka chrypka ładnie brzmi, kobiety to lubią. Ale Doktor był ponoć niemedialny, bo się zachowywał normalnie, a nie małpował...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bydlątta lubią jak im się macha łapami przed oczami...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bydlątta lubią jak im się macha łapami przed oczami i odprawia taniec św. Wita przy "prelekcji" ... Dlatego ludzkie zachowanie jest "niemedialne"...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Pięćdziesiąt domniemań" i zadne pewnie prawdziwe...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najważniejsze, że dalsze badania są konieczne.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To jest właśnie to, kasiorka z dotacji rządowych szerokim strumieniem spływa...
|
|
|
|
|
|
|
buciaratti
Go
|
Mroźny wiatr. W zimę się jeszcze słyszało czasem o globalnym ociepleniu. "Słaba zima jest spowodowana GLOBALNYM OCIEPLENIEM" Dzisiaj jakoś nikt nie wspomina o GB. Ciekawe. Nie było zimy to i nie ma lata. Cała filozofia. GB też lata.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nowy trend nastąpił, i ludziska zapomniały już jak ich epoką lodowcową straszyli. To były lata siedemdziesiąte, no ale trendy trzeba być...
|
|
|
|
|
|
|
|