Jarek
Go
|
Ocieplaja ekstra, czy norma tygodniowa?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dalsze badania konieczne. Nr konta... Ale zaległości mają po srovidzie i bajka klimatyczna siadła nieco. A ostrzegałem, nie naraz z tymi przekrętami. Lecz nie zliczy nikt ilu ich tam w kolejce po kasę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Idioci i tyle...Niech sobie wszystkie otwory zakorkują, aby nie zwiększać emisji gazów cieplarnianych...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zabetonować i obstawić korpoludkami żeby żadne źdźbełko trawy nie zgniło bo gazy... No i więcej gazociagów podziurawić. A o to "Dynastia" dla was (by rockefeller co.).
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale to tylko czysty interes - nowoczesny niewolnik poprze inicjatywe w walce o psychiatryk ziemia
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wystarczy zerknąć na niesfałszowane dane na temat obiegu co2, aby wyszło, że "ocieplenie klimatu" to ściema z elementami półprawd.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Rośliny potrzebują CO2...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Środa. Pogodnie jak trza, zero smugowo. Samolotów słyszano, lecz nie widziano.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba, że przez to ocieplenie klimatu coś się pozmieniało...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Gdzieś czytałem, że Ziemia zaczęła przyspieszać obrót wokół własnej osi, ale nie szukam, bo mnie uczyli, że "zwalnia"... Idzie ponoć przebiegunowanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ponoć zwalnia jak kredyt się spłaca
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ponoć zwalnia jak kredyt się spłaca
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gdzieś czytałem, że Ziemia zaczęła przyspieszać obrót wokół własnej osi, ale nie szukam, bo mnie uczyli, że "zwalnia"... Idzie ponoć przebiegunowanie. No od paru lat ponoć. Przyspiesza i zmienia kształt, bo to woda z biegunów na równik przechodzi. Doba się skraca, ale to jakieś 2 milisekundy. Ale to ma się zaraz znowu zmienić, zwariować można.
|
|
|
|
|
|
|
|
|