admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
Ale skracanie dnia z końcem czerwca, to jak z "gotowaniem żaby" ... Niezauważalnie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale skracanie dnia z końcem czerwca, to jak z "gotowaniem żaby" ... Niezauważalnie. Zauważalnie to dopiero po wyborach.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ile sie tej trawy nakosiłem - ale przyszło oswiecenie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Z fusów te prognozy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lato 100-lecia? Tak jak miniona zima miała być najzimniejszą od 100 lat. A tutaj nawet chrustu nie wyzbierali...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo trzeba było ceny węgla windować, to media wykonywały zadanie wzorowo.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja coś kojarzę że hamerykańskie nauk owce w zeszłe lato/jesień prognozowały wyjątkowo ciepłą zimę (chcieli nas zmrozić zimą w sandałkach). No i była wcześniej, w listopadzie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ta wiosna na razie należy do chłodnych. U nas ciągle jeszcze są lekkie przymrozki nad ranem...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja coś kojarzę że hamerykańskie nauk owce w zeszłe lato/jesień prognozowały wyjątkowo ciepłą zimę (chcieli nas zmrozić zimą w sandałkach). No i była wcześniej, w listopadzie. W listopadzie się zaczęła i skończyła...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ta wiosna na razie należy do chłodnych. U nas ciągle jeszcze są lekkie przymrozki nad ranem...
Bo to wszystko przez "ocieplenie klimatu".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak się ocieplił, że ciepło wyparowało do góry i na dole się oziębiło.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wiadomo, że nawet jak zimno, to ciepło jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bo to wszystko przez "ocieplenie klimatu". Tak, to ciepło wyrzuca zimno i takie szopki wychodzą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Rewela. Noc-dzień pełna wymiana. Zimno: noc-rano, ciepło w dzień. Ostatnio tak w 90-tych pamiętam. $rockefeller nie nasmużył - trza wykorzystać. 50km zmieszczone, wkoło jeziorka, na korbkę, z pedałkami.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tylko ta susza...
|
|