admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 27276
|
Nie, nie, najpierw "test buraczany" - bez tego nie ma trafnej diagnozy!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W aptece sa leki i ja wylecza, przestancie sie wymadrzac W aptece są leki na "zły cholesterol", a nie na szczelność jelit! Nie ma zadnego lepiszcza? To niedopatrzenie farmacji, to moze plyn do uszczelniania chlodnic ?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bez mydła...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Stale wszystkim "kit wciskają"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spokojnie, można odcedzać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prymulka5
Newbie
wiadomoci: 33
|
Ciekawe, czy ta japonka wiedziała, co to banany i wiedziala, że je chudo? Wątpię.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ostatnio mnie rozbawiła dyskusja na jednym z mediów społecznościowych, że Doktor zaleca wszystko na chudym twarogu - " , bo w książce x na s. yyy Doktor pisze w podstawach diety - (...) chudy twaróg, (...) - więc tak sobie myślę, że nawet trudne odpowiedzi na łatwe pytania nie pomogą, bo owszem Doktor tak napisał, tylko problem w tym, że w książce x na stronie yyy-1 jest rozpoczęty rozdział "dieta japońska". Normalnie tak podchodząc do tematu oczywiste jest, że "książka Łatwe odpowiedzi na trudne pytania jest pełna sprzeczności" jak zamiast 0,5kg się widzi 0,5g - i to węglowodanów... Mógłbym rozpisać tę książkę na około 1000s. a tak jest "minimum słów maksimum wiedzy" - doskonale mi to wyszło! Że nieskromnie - no cóż - ja tylko powtarzam, co czytelnicy komentują tu i tam. A Ania mówi, że... I to jest najważniejsze dla mnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ciekawe, czy ta japonka wiedziała, co to banany i wiedziala, że je chudo? Wątpię.
Oczywiście że nie. Ktoś kto nie zapoznał się z wiedzą Doktora nie ma pojęcia jakie znaczenie ma pochłanianie pokarmu oprócz zaspokojenia głodu.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Oczywiście że nie. Ktoś kto nie zapoznał się z wiedzą Doktora nie ma pojęcia jakie znaczenie ma pochłanianie pokarmu oprócz zaspokojenia głodu. Jakto? Nawet dzieci wiedzą że trza chudo-zdrowo itd. A nie tłusto. Lata programowania powszechnego.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jasne, pytanie czy wiedzą dokładnie co to chudo, bo 5xWIO, to też chudo, a można się zagłodzić prawie na śmierć jak niektóre celebrytki.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Faktycznie. Po co pochłaniają to może być za trudne na poziomie powszechnego ogłupienia.
|
|
|
|
|
|
|
|