Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: SMALEC (Przeczytany 83563 razy)
|
Halina Ch.
Go
|
Co tam lierki. Najciekawsza TA KLATA...
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
A tak .Znam doskonale ten specyfik. Pomógł mężowi.Mąż miał problemy z "łysą klatą" ,nie miał włosów na klacie i zawsze jak kładłam na jego piersi głowę,czulam taką" łysość" -nie było to miłe uczucie,więc zaczęłam szukać pomocy.Znalazłam. Znajomy polecił mojemu mężowi picie Randalupa 2 razy dziennie po jednej łyżeczce deserowej ,godzinę po posiłku i powiem ,że okazał się rewelacyjny.Po pół roku stosowania zauważyliśmy,że na jego klacie widać delikatny meszek,a rok po kuracji klata była już całkiem pokaźnie owłosiona. Teraz aż miło wtulić twarz .Dzięki temu również, mąż stał się bardziej męski i jest teraz " prawdziwym męszczyznom" z owłosioną klatą. Mamy na stanie 3 opakowania Randalupa (stoją w łazience na półce) ,to podrzucimy Ci,gdy będziemy wieźli nagrody dla "Mojego Męża" . PS. Przepraszam najmocniej za "zjedzenie" literki "b" w poprzednim poście. Edytko najlepiej jakbyś skorzystała z owłosionej piersi Grizlego napewno czułabyś misia.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jurku,Ty też możesz mieć takie owłosienie.Wystarczy,ze będziesz używał "randalupa" lub "fusilade" .Teraz to żaden problem Gdyby Ci nie smakowalo,to możesz wcierać w klate ,w ręce,nogi lub gdzie tam potrzebujesz,tylko ,że na efekty będziesz musiał dłużej czekać .
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Jurku,Ty też możesz mieć takie owłosienie.Wystarczy,ze będziesz używał "randalupa" lub "fusilade" .Teraz to żaden problem Gdyby Ci nie smakowalo,to możesz wcierać w klate ,w ręce,nogi lub gdzie tam potrzebujesz,tylko ,że na efekty będziesz musiał dłużej czekać . Edytko ja mimo swojego wieku mam bardzo gęsto zarośnięte swój zagon,mogła byś też wypróbowac. Jak byłem w wieku Twojego męża też potrzebowałem smarowac, aby ładnie rosło ,ale ja stosowałem maśc Afalon jest dużo skuteczniejsza,możesz też Sobie maśc tą wmasowac. Napewno będzie i Twój mąż zadowolony.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Same rarytasy zapychające żyły.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na jesieni robilem u faceta, ktory pracuje w jednej z wielkich firm agrorolniczych, jacys dostawcy sprzetu. I powiedzial to co w filmie, ze Ukraina teraz to syf i rak, monokultury, sypanie randapu i innego syfu na potege. I te kujawskie i inne to import z ukrainy glownie. A nasze? Nasze ida na eksport glownie szwaby i zabojady, bo nasze sa czyste i nie-gmo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Słyszałem o tym, jakość żarcia ponoć spada dramatycznie. Wieprzowina to samo chyba.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|