Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Prośba do kogoś kto ma wage. (Przeczytany 37254 razy)
|
zbynek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
- pewnie "cisza przed burzą", choć wolę się mylić. Stawiam na TWO Jeff Jeff (Jeloniogórska Fabryka Farmaceutyczna) pewnie przejszła mutacje spodziewałbym się nowej super nowej gwiazdy, stawiam na Iwon(kkkk)e
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Jesteśmyh BORG opór jest beznadziejny!
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
A jednak Tomku wygrałeś ;P
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Ale Sławku kończymy temat, bo spalone TWO Jeff napisało na "toan" dziś, że jest bardzo niezadowolone z dekonspiracji. To było jednak niefortunne, bo kto teraz będzie chciał promować Dietę Optymalną i pracować dla nas jako Tajny Współpracownik Optymalnych?. Dlatego muszę zlecić opracowanie nowych wytycznych i regulaminów dla TWO, gwarantujących anonimowość, wyższy komfort przyszłej pracy i uwzględniających bardziej inteligentny kamuflaż .
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Słwaku! Nie chcę się rejestrować w Usenet i stąd moja prośba do Ciebie . Czy mógłbyś podpowiedzieć TWO "januszek", aby bez potrzeby nie odsyłał ludzi linkiem na optymalni.com, bo na www.dr jest dużo więcej dobrych materiałów z których można wybierać cytaty do serii "Tako rzecze guru". Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Toan napisał: A wracając do TWO (taki "tajny agent optymalny" ) - to dobrze Sławku, że uświadomiłeś niektórym ich rolę w Usenet - Iwon(k)a, Januszek, Jeffowa, "C.K."- doskonale wypełniają swoją rolę, choć jakby ostatnio przycichli . A szkoda, bo zawsze lubię poczytać i tych znawców tematu... od "wiader smalcu" . Przycichli, bo optymalni prawie się nie odzywają... pl.misc.dieta chwilowo podupadło... No bez nas najwyraźniej - ledwo zipie...
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Bardzo dziękuję Sławku!. Może jakoś bidulek tu trafi Pani Krystyno! Gdyby TWO potrafili kulturalnie dyskutować, bardzo chętnie bym nawet wpuścił ich na to Forum, ale... Nawet dla Wegetarian uruchomiłbym dział o "Optymalnym Wegetarianizmie", gdyby tylko potrafili kulturalnie dyskutować... Bo najważniejsza jest cytując Prof. Lutz'a - " złota formuła życia"
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
przez bramkę www... Właśnie z niej korzystam!
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Może jakoś bidulek tu trafi Miejmy nadzieję
|
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Toan napisał: Pani Krystyno! Nie "drzaźnij siem ze mnom" Czy musisz mi w taki wysublimowany sposób wytykać mój wiek? Gdyby TWO potrafili kulturalnie dyskutować, bardzo chętnie bym nawet wpuścił ich na to Forum, ale... Wiadomo... Ja osobiście tu za nimi nie tęsknię Nawet dla Wegetarian uruchomiłbym dział o "Optymalnym Wegetarianizmie", gdyby tylko potrafili kulturalnie dyskutować... Bo najważniejsza jest cytując Prof. Lutz'a - "złota formuła życia" Obawiam się, że dyskusje wtedy zejdą na niższe poziomy, a jadowite teksty sprawią, że co wrażliwsi opty przestaną się odzywać... I to może być największa strata, ponieważ zwłaszcza osoby początkujące potrzebują takiego spokojnego miejsca na interesujące ich pytania i odpowiedzi... Tak przynajmniej było z naszą niegdysiejszą opty grupą dyskusyjną zamienioną na "kryterium uliczne"... przy aprobacie T.T. (oczywiście zdaję sobie sprawę, że był to czas gdy T.T. zmienił poglądy na dobrodietowe i antyoptymalne trolle były mu po drodze...) Wprawdzie w końcu, jak widzę, jednak wprowadził moderację, ale gdy ja go kiedyś o to prosiłam, to uznał to za zbędne, więc się stamtąd wyniosłam, bo ile można znieść zniewag np. ze strony arusia na rzekomo optymalnym forum? Muszę tu dodać, że nawet kilku wegetarian na (niemoderowanej) usenetowej grupie pl.soc.wegetarianizm dało mu swego czasu ostrą reprymendę za takie zachowanie wobec mnie... (sic!) T.T. na to nie było stać... Toanie, nie mam oczywiście nic przeciw ostrym dyskusjom, ale z pewnością powinieneś wtedy znaleźć czas na moderowanie forum. Uważam, że nie może to być "wolna amerykanka", gdzie anonimy wylewają na innych szambo bez żadnych przeszkód, przy jednoczesnym braku w dyskusjach sensownych argumentacji na dyskutowany temat. I chyba nie muszę dodawać, że oczywiście rodzaj stosowanej diety nie może mieć z tym związku
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
...znaleźć czas na moderowanie forum... "Jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim moderacją dogodził" - dotyczy to każdego forum. A ja bardzo lubię swobodę wypowiedzi i dyskusji, jeśli zachowana jest kultura wypowiedzi i szacunek dla oponentów. Bardzo się cieszę i jestem wdzięczny Użytkownikom tego Forum, gdy nie muszę zbyt często interweniować!. BARDZO . Ale niektórzy czupurnie przeciągają strunkę , choć staram się być (i w efekcie - jestem) bardzo wyrozumiały.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Z innej beczki Dzięki Toan za to,że mnie zmobilizowałeś do ćwiczeń Może powrócę do dawnej formy,kto wie Dziś zrobiłam 10km na rolkach -fantastycznie Wszystkim,którzy czupurnie przeciągają strunkę polecam tą jazdę-zaraz się odechce zaczepiać Jeszcze raz dzięki
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Elmo!, zmobilizowałaś się SAMA, a ja tylko napisałem, że lubię biegać . Teraz tylko WYTRWAŁOŚĆ w postanowieniu, a osiągniesz sukces .
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Jedynie ewentualnie jakieś nowe, przyszłe, potrawy zostają do wyliczenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|