Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

EPIDEMII ZŁODZIEJSTWA C.D. DZIWY NWO

Zaczęty przez RafałS, 2021-02-23, 23:24:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

admin

Oczywiście, to czysta przypadkowość.  8)

renia

A niektórzy mówią, że ponoć nie ma przypadków... 8) :lol:

Jarek

https://youtu.be/4_jfoJkLCTc?si=1q3kbFI1zK-wLuBW
AfD grilluje szczepionki m- RNA Niemiecki Martyka wyjaśnia jak działają w organizmie i jak tanio wychodzi 
produkcja takiej szczepionki , szkoda że po niemiecku  Od 9 min Podaje też, że Niemcy z WHO współpraca ponad wszystko  8)

admin

:?
Ale to po germańsku, a jeszcze przymusowo szprechać w Polsce nie uczą... ;)

admin

Jarek

Cytat: admin w 2023-11-19, 19:18:16
Admina miałem na mysli, czy podziela wiedze tego profesorka o działaniu m- RNA

Jarek

Cytat: admin w 2023-11-19, 19:20:28
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/zakrzepica-po-szczepieniu-tak-wygl%C4%85da-je%C5%9Bli-masz-te-objawy-to-mo%C5%BCe-by%C4%87-zakrzep-krwi/ar-AA1kbNxv?ocid=msedgntp&cvid=4423f20675cf4b2aaeb44b4bd01f0d52&ei=36 - co oni tu piszą jak płaskoziemcy i szury!  :shock:
Jaka zakrzepica po covidowym szczepieniu, skoro naukowcy gadali, że nie ma powikłań poszczepiennych!  :?
Z tego co ten Tajski Niemiec mowi, to m- RNA nieustajaca praca roznych chorob w organizmie, na ktora podatnicy musieli zarobic i zapłacic

Jarek

Cytat: admin w 2023-11-19, 19:18:16
Spokojnie - ja tez cos cos zroumiałem - dgadamy sie w razie zainteresowania... :wink:

Jarek

Wychodzi  z tego wykładu, ze WHO, to doktory mengelery - czyli nowoczesny ... 8)

admin

Cytat: Jarek w 2023-11-19, 19:28:18
Admina miałem na mysli, czy podziela wiedze tego profesorka o działaniu m- RNA

Genetyka nie jest moją mocną stroną, bo tylko w zarysie, jednak wiem, że podanie m-RNA w iniekcji - robi z organizmu GMO! ;)

Jarek

No własnie, i to by sie zgadzało z tym co mowił Zamienia sie naturalne DNA w bakterie m- RNA Jeszcze jedno co mnie zainteresowało, to ze m- RNA jest opakowane, czyli zabezpieczone tak, zeby nie doszło do utylizacji przez organizm. :?

admin

Spoko - do niedawna "fitocholesterol" z margaryn też się "nie wchłaniał", a teraz się okazuje, że to jeden z czynników pandemii raka, jak się w błonę komórkową człowiekowi wbuduje.  8)
Jakby co to już na pubmed o tym piszą, przy czym sitosterolemia to pikuś przy rakach jest...  :(

Jarek

ponoc testowali na 2 tys ochotnikow szczepienia m- RNA, nie wykazało zadnych ubocznych skutkow, bo podali placebo, tak twierdzi opozycja AfD, a profesor potwierdza...

renia

Jarek

No jak to - nieidzialna ręka . Ale żeby płacić za wszczepianie chorób tego jeszcze nie było  na taką skalę   

renia

Doczekaliśmy się pięknych czasów... 8)

admin

https://www.rp.pl/zdrowie/art39436091-ministerstwo-zdrowia-wydalo-komunikat-ws-szczepien-przeciw-covid-19 - rozpoczynają oficjalnie sezon namnażania zachorowań na covid!  :shock:
Zaraz wybuchnie planowana "pandemia"  :?

Blackend

Po takim artykule lobbyści herbaty na pewno wezmą się do roboty i jeszcze dowiemy się o zbawiennym wpływie tego napoju. ;)