Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Cytat: admin w 2024-05-20, 16:28:44
Najważniejsza to ta wiara jest, a reszta to pierdoły! ;)
Tu Trzaskoś zdejmuje krzyże, a średnia wieku umarlaków leci na łeb na szyję! ;)
W końcu w sejmie symbol żydowskiej  religi zniknie
Niepotrzebnie się Braun tak wściekał Uśmiechnięta Pokska rozkręca się, za dwa lata psychiatryk gwarantowany...

Jarek

Natura błędu nie popełniła Za dzieciaka w parkach miziali wszyscy   jak dzieciak czerpałem prawidłowe naturalne  wzorce, a nie jakieś patologiczne lewackie zachcianki emocjonalne kto głupszy... 8)

admin

:lol:
No przecież, że było na czym wzrok wyostrzać... ;)

renia

Cytat: Jarek w 2024-05-20, 17:44:12
Cytat: admin w 2024-05-20, 16:28:44
Najważniejsza to ta wiara jest, a reszta to pierdoły! ;)
Tu Trzaskoś zdejmuje krzyże, a średnia wieku umarlaków leci na łeb na szyję! ;)
W końcu w sejmie symbol żydowskiej  religi zniknie
Niepotrzebnie się Braun tak wściekał Uśmiechnięta Pokska rozkręca się, za dwa lata psychiatryk gwarantowany...

Ciekawe czy zostawią żydowski "świcznik" w sejmie... :roll: :lol:
A Braun by pasował do reklamy gaśnic... https://www.youtube.com/shorts/xfvI69NZl6Q  :lol:

admin

Jarek

https://youtube.com/shorts/atsC5gmhoKE?si=JZsmw3CyBmKzo9QO
Gates eksperymentuje na komarach i ratuje kraje zagrożone malarią Nowoczesny faszyzm - zachorowań  przybywa, a boski Gates  życia ratuje szczepionkami

admin

Ale oni mordują zawsze w "słusznej sprawie"...  8)
Da się wmówić "pandemię", to i ostatnie wymordowanie Palestyńczyków też da się "w słusznej sprawie"...  8)
Na szczęście Trump wygra wybory i Włodzimierz stanie nad Bugiem, a reszta konfliktów też wygaśnie.  :D

Blackend

Z powrotem Linia Curzona? ;)
A co będzie z ziemiami pozyskanymi, już kupować Euro? ;)

Jarek

W  nieszczęsnego euro nikt nie chce inwestowac Bez wartości pośrednik dolara  :lol:

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-05-27, 18:49:10
https://youtube.com/shorts/oGf_KmF7tXk?si=bqIUAMPOYFnjcP5k

Zamachów "terrorystycznych" też już sporo. A jak przyznał były pracownik ciamciaram - regularnie judzą w innych krajach, celem wymiany rządów na swoje słupowe.

renia

Cytat: Jarek w 2024-05-27, 21:05:36
W  nieszczęsnego euro nikt nie chce inwestowac Bez wartości pośrednik dolara  :lol:

To ja mogę się zlitować i przyjąć każdą ilość... :lol: :wink:

renia

Cytat: Jarek w 2024-05-22, 17:20:47
https://youtube.com/shorts/atsC5gmhoKE?si=JZsmw3CyBmKzo9QO
Gates eksperymentuje na komarach i ratuje kraje zagrożone malarią Nowoczesny faszyzm - zachorowań  przybywa, a boski Gates  życia ratuje szczepionkami

Może dostał "Jobla" za to... :lol:

renia

Cytat: admin w 2024-05-27, 19:33:37
Da się wmówić "pandemię", to i ostatnie wymordowanie Palestyńczyków też da się "w słusznej sprawie"...  8)
Na szczęście Trump wygra wybory i Włodzimierz stanie nad Bugiem, a reszta konfliktów też wygaśnie.  :D

Izral tylko się "broni" :lol: bo ma dużo broni... ;-)

renia

Cytat: admin w 2024-05-27, 19:33:37

Też bym chciała, aby Trump wygrał wybory. On jako jedyny prezydent USA wojny nie rozpoczął, a te już prowadzone zakańczał... :D Próbują zrobić medialnie z niego "wariata" i przestępcę, ale jakoś coraz trudniej już ludzi nabrać...

admin

Mnie Trump nigdy nie zachwycał w przeciwieństwie do tej Słowianki co nim rządzi.  :D
Dlatego Trump jest spoko.  8)

renia

Ma jego Melania wdzięk i klasę... :D

Jarek

Dlatego Zajaczkowska na prezydenta :lol:
Bosak tez mi by mi nie przeszkadzał, ale strategicznie, Zajaczkowska :lol:
bosak na premiera Menzen na ministra finasow :lol: Brauna do brukseli, dobry na swirow bedzie, jak bedzie trzeba gasnica w ruch... :lol:

renia

Cytat: Jarek w 2024-05-28, 10:36:48
Dlatego Zajaczkowska na prezydenta :lol:
Bosak tez mi by mi nie przeszkadzał, ale strategicznie, Zajaczkowska :lol:
bosak na premiera Menzen na ministra finasow :lol: Brauna do brukseli, dobry na swirow bedzie, jak bedzie trzeba gasnica w ruch... :lol:

I "pozamiatane"... :D No problem...  :lol:

Jarek