Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Jarek

No nima lekko :lol:

Jarek

Jarek

Teraz szczepionki są dobre,  nic nie trzeba - nawet myśleć..  :lol:

Blackend

Zofia

Cytat: Jarek w 2022-08-09, 07:01:23
Teraz szczepionki są dobre,  nic nie trzeba - nawet myśleć..  :lol:
:lol:

Trzainacy

admin

Blackend

Ale będzie po 1300zł dla każdego od Naczelnika. ;)

RafałS

Gdy już CIA zwinie Europę, gatesami, bezosami, cukroburgami, muskami itd. Wtedy ustaną nieszczęścia. Nastanie kraina szczęśliwości - Elojowo - Komuchowo. :wink:

admin

admin

Cytat: Blackend w 2022-08-10, 12:27:32
Ale będzie po 1300zł dla każdego od Naczelnika. ;)

Netto, czy brutto, dziennie, czy miesięcznie? ;)

Blackend

Netto co miesiąc Naczelnik będzie płacił. ;)
Lepiej niż Tusk, który chce ludzi zmuszać do pracy aż cztery dni w tygodniu.  :shock:

admin

admin

https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/jaja-przydomowych-kur-ska%C5%BCone-o%C5%82owiem-bezpieczniejsze-s%C4%85-te-ze-sklepu/ar-AA10DCnG?ocid=msedgntp&cvid=065d51d68dd0492898c2efbe397cffb9 - pamiętam jaki rechot był, gdy publicznie twierdziłem, że "fermowe są pewniejsze"
Ale co tam - skoro inni wiedzą lepiej...  8) Albo jak pisałem, że lepiej kranówkę niż petówkę z marketu pić!  :lol:
Albo, że "wątroba jest wolna od "toksyn", bo sama się czyści" i to bardzo szybko. I wiele innych zabobonnych przekonań, co mi się wspominać nie chce...
Prawdą jest niestety, że jak do fermy trafi coś w paszy skażonego, bo ktoś nie dopilnował, to mogą się przytrafić jakieś "dioksyny", ale do Odry też trafił jakiś badziew, bo się komuś "zawory pomyliły"... ;)

Jarek

:lol:

Wszystko zakodowane, ale przypomnienia są dobre bo "wiedzy nigdy nie za wiele". To też Twoje...  :lol: