Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

admin

https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/fitness/dieta-biegacza-w-czasie-pandemii-koronawirusa/ar-BB129jeE?ocid=msedgntp - jakie mądre rady - tylko stosować!  :D
Jak białko mieszane, to z 1,5g/kg nmc połowa, albolepiej pójdzie na przepał - co za marnotrawstwo!  :?
Ale za to nery będą miały co cedzić! ;)  :lol:

Jarek

E tam, nie znasz się, i tyle :lol:

admin

No przecież, że nie...  :D
I tego nie ukrywam.  8)

Zyon

No wlasnie :D Ania Lewandowska to sie zna, bo jest fitness dietetyczka  :lol:
Work Buy Consume Die

admin

To największa gwiazda polskiej dietetyki!  :D
Bardzo dobrze, ż ma taki wpływ na internautki.  8)

Jarek

Cytat: Zyon w 2020-05-02, 11:48:22
No wlasnie :D Ania Lewandowska to sie zna, bo jest fitness dietetyczka  :lol:

Jej to bym z reki jadł.

admin

Nie Ty jeden! ;)

Jarek

admin

A fanki rozgorączkowane, aż kipi w necie, czy już urodziła, czy jeszcze nie!  :shock:  :lol:

RafałS

Pełnia, jasno jakoś bardziej. Niezbyt zimno. 4km/czaswystarczającyantyświralny. :)

RafałS

Ciepły wieczór. Zieleń buchnęła po ostatnich opadach. Przebieżka taka se na 4km/czaswokienkuzmieszczony.  :)

RafałS

No to dziś chłodny wieczór  :wink: . Ale 4km/czaslepszy. Właściwie czas najlepszy tego sezonu, ale co to za sezon? Bezobjawowy.  :|

RafałS

Mokry wieczór, prawie zimowy. Bieżnia jednak nadal trzyma konsystencję po ostatniej porządnej suszy. Warunki akurat na sezonu zbicie na 4km o sekund z pintnaście.  :)

RafałS

Chłodno, niezachłodno. Bieg z nieba podziwianiem. 4km/czaswzakresiezmieszczonywęgielkówniecozamałodowieczoraweszłochybaż. Efektownie podświetlona półksiężycem smuga chmurzowia na zagwieżdżonym, niezciemnionym do końca niebie. Wspaniały widok gdyż muskowi nie udało się zebździć nieba tym ostatnim lotem-nielotem.  :wink:

RafałS

Dziś też efektowne niebo + trochę deszczu, choć przeciągnęło się wyjście trochę z powodu jeszcze bardziej efektownego wypadku samochodowego jaki słyszałem. Oby to był tylko efekt spuszczenia ze smyczy+, a szpitale żeby były wydolne...
4km/czasnieszczególnyalewprzewidzianejnormie.

RafałS

Przerwa w opadach, niby nie za ciepło, ale wilgoć taka że wrażenie ze 2x wyższej temperatury po biegu. 4km/czasprzygranicyprzewidzianejramki.

Trzainacy

Cytat: RafałS w 2020-06-08, 22:59:50
Przerwa w opadach, niby nie za ciepło, ale wilgoć taka że wrażenie ze 2x wyższej temperatury po biegu. 4km/czasprzygranicyprzewidzianejramki.
Drugie zdanie w tej wypowiedzi to dla mnie ciemna magia...:)

RafałS

To tylko fachowa terminologia odczytu z czasomierza, ułatwiająca mi nieco orientację.  8)

Blackend

Dziś byłem na 20 min. przebieżce, ale nie znam dystansu, bo zmieniłem trochę konfigurację aby nudno nie było.  8)
Teraz są sprzyjające temperatury do biegania.  8)