Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Jarek

Cytat: RafałS w 2024-06-16, 19:43:34
Cytat: Jarek w 2024-06-16, 19:09:14
Ty tego i tak nie zrozumiesz, więc nie wyjaśniam... :lol:
Nawet nie próbuj takich gierek ze mną, albo próbuj bo to bez sensu  8) . Podatnym umysłowo szczep dalej. :wink:
Wystraszyłes sie i z kolejki uciekles :lol:

RafałS

A przepłacaj sobie za jajca sam. Ja takie wolnowybiegane mam po 1,4 "Euro" za 10 sztuk. 8)

Jarek

Ale ja  lubiem przepłacać - mogem miec za 2euro, ale nie chcem Cene sobie sam  ustaliłem, Lubiec mieć staly  kontakt z natura  ... :lol:
Są tacy co płacą 9 euro za paczke  fajek i też nie chcą samemu kręcić chociaż  taniej wychodzi Mają stały kontakt z przemysłem chemicznym  tyoniowo - kawowym, bo bez fajek i kawy żyć się nie da Ja mam tak z jakimi- płacę za wyjątkowość..

Jarek

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-06-17, 08:26:42
...bo bez fajek i kawy żyć się nie da Ja mam tak z jakimi- płacę za wyjątkowość..
:shock: Z Jakim? No tak, kiedyś wklejałeś. Nie wiedziałem że się spotykacie.  :mrgreen:

admin

RafałS

Cytat: admin w 2024-06-20, 18:33:50
:shock:
https://www.msn.com/pl-pl/styl-zycia/moda-i-uroda/masz-dziury-w-skarpetkach-w-tym-miejscu-fizjoterapeutka-nie-to-nie-taka-twoja-uroda/ar-BB1ozgeT?ocid=msedgntp&pc=HCTS&cvid=dbd62596c9a940b2a9d9992963d5e928&ei=51 - a to jest temat na pracę doktorską, jak nic!  8)
Na przykład: "przodozgięcie miednicy, a ruchomość paliczków palucha"! ;)

Na piętach też się wydzierają. Ja by stawiał na krążenie obwodowe/szorstkość/suchość skóry? Choć obcinanie paznokci też niewykluczone... Dalsze badania... 8)

admin

:lol:
Teraz to robią jednorazówki - dzień łażenia i dziury...  :?
Ale przynajmniej na praniu się oszczędza!  8)

RafałS

Cytat: admin w 2024-06-21, 09:38:12
Teraz to robią jednorazówki - dzień łażenia i dziury...  :?
Ale przynajmniej na praniu się oszczędza!  8)
Właśnie, miałem dopisać, ale zamknąłem temat dalszych badań bo mi nie płacili.  :mrgreen:

admin

Od lipca prąd taki drogi, że niczego się prać nie opłaca! ;)

Blackend

Skoro będą same dziury, to i zapach nie będzie tak dokuczliwy. ;)

admin

RafałS

:mrgreen: Ba! dziury będą jak znalazł, przy fromowaniu łoscypków. :mrgreen:

admin

Cudownie! Tylko czy elektorat pis wyjedzie na niemiecki socjal?  :shock: ;)

Jarek

Elektorat pisowski nie ważny, w końcu kibice będą mogli świętować wyjście z grupy  :lol:

renia

Cytat: Jarek w 2024-06-25, 10:00:07
https://www.dw.com/pl/nowe-zasady-naturalizacji-ogromne-zainteresowanie/a-69459901
Praktycznie wszyscy mogą być niemcami

Migrantów będą mogli brać do armii i na front jako mięso armatnie... 8) ;-)

Jarek

Niemcy pójdą, bo teraz rasizm w drugą stronę idzie ...