Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

KK-700 403. Halibut pieczony w śmietance

Zaczęty przez renia, 2014-11-28, 17:37:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

(http://images69.fotosik.pl/408/2d15b7ddcc8f5c09gen.jpg)

Radzio

Bardzo ładny! A ponadto, myślnik leży gdzie trzeba, a i zer nie brakuje. 8)

Gavroche

Co to za moda na ryby nastała? :lol:
A ten but Hali to smaczny wyszedł?

renia

Bardzo mięciutki i delikatny. Główną zaletą jego jest to, że w filecie żadnych ości nie ma. Ale do mięsa to i tak on się chowa. 8) Ja już tyle lat go nie jadłam, że nawet smaku jego nie pamiętałam. Nie jest on tak suchy jak łosoś, tylko jest soczysty.
Skusiło mnie to, że jest on rybą dalekomorską, a nie z Bałtyku, czy jakichś hodowli.

Gavroche


Radzio

Cytat: Gavroche w 2014-11-28, 18:14:45
Co to za moda na ryby nastała? :lol:
A ten but Hali to smaczny wyszedł?

Bo ja piszę lewą ręką. ;)
Kiedy Hala wychodziła miała oba. :D

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-11-28, 18:34:43
Cytat: Gavroche w 2014-11-28, 18:14:45
Co to za moda na ryby nastała? :lol:
A ten but Hali to smaczny wyszedł?

Bo ja piszę lewą ręką. ;)
Kiedy Hala wychodziła miała oba. :D
Prądy Cię nie porobiły?

Dot. pisania.

Radzio


Gavroche


MariuszM

Nawet bym spróbował,ale kto to przygotuje? Może jakaś pani od....  :lol: :D

Gavroche

Tuńczyk w oleju z puszki się szybko robi :lol:


MariuszM

Cytat: Gavroche w 2014-11-28, 19:20:42
Tuńczyk w oleju z puszki się szybko robi :lol:

Puszka, śmietanka, mikser, ewentualnie widelec i jakaś cebula viola :D


Gavroche



MariuszM

Cytat: renia w 2014-11-28, 19:27:59
Viola do czego? :shock:
Ktoś musi machać patelachą, ptfu widelcem,aby efekt końcowy był zadowalający   ;)

Radzio


Gavroche

 :lol:
Ale było dramatycznie 8)
Przygryzłem wargę :?