Witam :D, potrzebujecie zmienić swój tryb życia- szukacie spokojnego zajęcia i chcecie przy tym zapomnieć o kłopotach życia codziennego?
Proponuje pracę dla mężczyzn w sile wieku, którym nie zależy na wysokich zarobkach. Potrzebny pomocnik do prowadzenia gospodarstwa hodowlanego w okolicach Siedlec- ok. 100km na wschód od warszawy po trasie A2. Poszukuję uczciwych, bez nałogów, pracowitych Panów, którzy potrafią dopilnować porządku i odpowiedzialnie zająć się prostymi obowiązkami.
W zamian otrzyma:
- wygodne zakwaterowanie
- wyżywienie OPTYMALNE [wędlina swojska, nabiał, jajka wiejskie]
- dniówka wg zakresu pracy w ciągu dnia wypłacana tygodniowo
Proszę o kontakt: JOLA 025 641-68-49- Dzwonić po 18.oo
Mapka http://maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&geocode=&q=Polska,+Tch%C3%B3rzew-plewki&sll=52.094643,22.506047&sspn=0.007712,0.022745&g=Polska,+Tch%C3%B3rzew&ie=UTF8&ll=52.076554,22.50727&spn=3.950033,11.645508&z=7&iwloc=addr
Nie życze sobie komentarzy do mojego posta od osób, które nie są zainteresowane poważnie moim ogłoszeniem!!!
Cytat: Adamo.wie_85 w 2008-12-12, 17:04:46
[
Nie życze sobie komentarzy do mojego posta od osób, które nie są zainteresowane poważnie moim ogłoszeniem!!!
he he
życzysz sobie zbyt wiele
ja zyczę zdrowego myślenia
liczysz na to że ktoś z siedzących przy kompie zamieni to na widły do gnoju?
przecie
szukasz takich co dostępu do takich dobrodziejstw nie mają,
lub ich nie znają
ps.
lepiej napisz coś o efektach stosowania owych probiotyków
A propos tych niesamowitych probiotyków:
Jeśli interesują was jakie zauważalne efekty uzyskujemy przy ich udziale to mogę potwierdzić jedynie to co opisał dokładnie genialny prof. Teruo Higa z Japonii, że Efektywne Mikroorganizmy pozwalają przyspieszyć metabolizm białek- lepsze przyswajanie składników odżywczych przez tkanki, wpływają na zapobieganie rozwoju patogenów związanych z wirusami i bakteriami pasożytniczymi. Zmienia się mikroklimat w budynkach inwentarskich- mniejsze natężenie uciążliwych zapachów [amoniak] związanych z nadmiernym utlenianiem. Wieprzowina, którą przerabiamy na swojskie wędliny ma niepowtarzalny smak, można ją dość długo przechowywać i zachowuje swoje walory pozostając ciągle dobra. Chciałbym to potwierdzić specalnym atestem, lecz to wymaga zrobienia badań w specjalistycznym laboratorium. Mam dużo znajomych, którzy robią sobie swoje wyroby, żadne z nich nie smakują tak je te jak moje- z udziałem EM'ów.
Polecam ciekawe stronki o tej tematyce:
[url=http://www.em-projekt.info.pl/emfarming_w_hodowli_zwierzat.html (http://www.emgreen.pl%20[/url)
Tu mam ciekawy artykuł dla poparcia moich efektów:
http://www.hodowla.agro.pl/swinki.php [/color] (http://[color=purple)
Mam nadzieję, że w końcu konsumenci tych faszerowanych skrobią i konserwantami wędlin docenią wyjątkowy smak naszych wyrobów i będziemy mogli je sprzedawać do zakładu przetwórczego który będzie dostarczał produktów regionalnych do każdego Optymalnego.
Dodatkowo czasopismo: ]http://www.emecho.pl/ (http://www.emecho.pl/%5B/u)
Pozdrawiam wszystkich Optymalnych w Polsce i za granicą!!!
Zaden z tych podanych linkow nie isnieje. Przynajmniej takie mam informacje na moim Mac-u.
Cytat: kangur w 2008-12-12, 22:23:04
Zaden z tych podanych linkow nie isnieje. Przynajmniej takie mam informacje na moim Mac-u.
Bo trzeba poprawić adresy:
http://www.em-projekt.info.pl/emfarming_w_hodowli_zwierzat.html
http://www.hodowla.agro.pl/swinki.php
Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-12-12, 22:46:11
Cytat: kangur w 2008-12-12, 22:23:04
Zaden z tych podanych linkow nie isnieje. Przynajmniej takie mam informacje na moim Mac-u.
Bo trzeba poprawić adresy:
http://www.em-projekt.info.pl/emfarming_w_hodowli_zwierzat.html
http://www.hodowla.agro.pl/swinki.php
Dzieki, Krysiu.
Nie zauwazylem tych bledow w adresach.
aaaale fajne te swiniaki!!! strasznie sympatyczne!
w zyciu nie moglabym takich hodowac, bo zaraz dostalyby imiona, na przyklad yannis, jimmy, edwin, walter i jack
albo kiszka, łyżka i zadyszka
i nici z obiadu
:(
Cytat: ali w 2008-12-12, 18:59:51
szukasz takich co dostępu do takich dobrodziejstw nie mają,
Czy ktos na Forum potrzebuje wiktu i opierunku?
Cytat: Adamo.wie_85 w 2008-12-12, 21:13:01
A propos tych niesamowitych probiotyków:
Mam nadzieję, że w końcu konsumenci tych faszerowanych skrobią i konserwantami wędlin docenią wyjątkowy smak naszych wyrobów i będziemy mogli je sprzedawać do zakładu przetwórczego który będzie dostarczał produktów regionalnych do każdego Optymalnego.
nic odkrywczego tu nie widzę
metody utylizacji podobną metodą znane są nie od dziś
ps
mięso nie faszerowane
przetworzone technologią stosowaną do lat 90 tych
będzie bardzo dobrze smakowało bez markietingu