http://www.stachurska.eu/?p=6712
Jeszcze z pomidorem nie jadłam, a pomidory uwielbiam :D warto wypróbować, wygląda zachęcająco
Teresa, ale podsunęłaś mi pomysł, żeby zrobić wątróbkę obsmażaną i duszoną w kapuście kiszonej. Powinno być super... :D
Ta w pomidorach też apetycznie wygląda... :D
Cytat: renia w 2012-02-10, 20:46:55
Teresa, ale podsunęłaś mi pomysł, żeby zrobić wątróbkę obsmażaną i duszoną w kapuście kiszonej. Powinno być super... :D
Kapusta potrzebuje dużo czasu, a wątróbka chwile. Myślę tak: kapustę usmażyć/udusić i osobno usmażyć wątróbkę i potem jak będzie miękka kapusta połączyć, bo inaczej smak wątróbki uleci :D
Może i tak... :roll:
Ja jutro "tworzę" lazanię...ciekawe czy mi się ona uda? Jeśli tak, to "podzielę" się nią z Wami... :D
Można spróbować dać mnej cebuli, a dołożyć pieczarki i paprykę jak do karkówki u Reni.