200 gr gotowanej do miekkosci kiszonej kapusty
3 rodzaje boczku np gotowany wedzony, gotowany naturalny i smazony
dobre chrupiace parowki
jeden ziemniaczek
http://stylowi.pl/26507630
Moze byc bardziej optymalnie?
Głodnego nie pytaj.
Kapusta kiszona dobrze wsysa masło. Na tę ilość 50g można śmiało dodać i nie będzie widać. 8)
Że ja też tego wpisu nie widziałam? :shock: Bardzo lubię kiszoną kapustę w różnych postaciach. Wczoraj jadłam zasmażaną - pychota.
W Tym Twoim daniu - jak dla mnie - to by mogło być proporcjonalnie mniej parówek, a więcej kapusty... :D
Na zdjęciu raczej kapustę wessało ... pod boczek.
Cytat: admin w 2014-10-19, 20:10:02
Kapusta kiszona dobrze wsysa masło. Na tę ilość 50g można śmiało dodać i nie będzie widać. 8)
...właśnie tłuszczu w kapuście też musi być sporo... :D
Cytat: renia w 2014-10-19, 20:13:33
Że ja też tego wpisu nie widziałam? :shock:
Lataj za mną, to nic Cię nie minie na tym Forum! :lol:
Ale obowiązku nie ma... 8)
Latam, latam, nie widać? :roll: :lol:
:lol:
Jeszcze tylko samolotu brakuje... :roll: 8)
Po pierwsze:
- dzień dobry;
po drugie:
- przejrzyj profil Admin;
po trzecie:
- nie wywołuj wilka z lasu;
po czwarte:
- uważnie przyjrzyj się profilowi Admin.